Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.Takma şunu yaa. Harun sahip çık diyor ama ben buna yağmurlu hava şu bile vermem![]()
Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.Takma şunu yaa. Harun sahip çık diyor ama ben buna yağmurlu hava şu bile vermem![]()
Çok beklersin, hepinizi bırakırım Harun'u bırakmam.Keremi ben severim ama Harunu bırakınca sevmeye devam edecem![]()
![]()
![]()
Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.![]()
Özgür medya susturulamaz, senaryoya müdehale edilemez.![]()
Ama @mrt-06 dizilerinde hep başrol sen oluyorsun ayrılmaz ikiliKanalı şikayet ederim valla bak yaparım beni yine kötü oynat![]()
Vadi gibi mesajlarım oluyor işte gerçek sokak sanati bu diye sübliminal mesaj veriyorum dizilerimde.
Olabilir anam her role haızrım.Bende bi dizi yaparım bu savaşı başlatma @mrt-06![]()
Vadi gibi mesajlarım oluyor işte gerçek sokak sanati bu diye sübliminal mesaj veriyorum dizilerimde.
Olabilir anam her role haızrım.![]()
Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi edicenizBende bi dizi yaparım bu savaşı başlatma @mrt-06![]()
Olabilir anam her role haızrım.![]()
Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi ediceniz![]()
![]()
![]()
Sen hiç dizi yazmışmıydınKendi kaşındı başlıyorum işlemlere. Fantezi dünyam ile baş edemez bu Angara bebesi![]()
Biz hala küsüs.Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi ediceniz![]()
![]()
![]()
Her role girebilirim sorun değil.Emin misin kan ağlatırım![]()
Biz hala küsüs.![]()
@sokak sanati Yazarsa @pompy kanalında yazacak oğlandan oy aldı dizi yazacam diyeYok yazmadım
Ne yazacağımı bile bilmiyorum zaten şuan vazgeçmiş gibiyim![]()
@sokak sanati elimi öptü ayaklarıma kapandı gerçi affetmezsem ayıp.@sokak sanati Yazarsa @pompy kanalında yazacak oğlandan oy aldı dizi yazacam diye![]()
![]()
Barıştınız ayoll @Yiğitt ile biz şahidizNikah değil yanlışta anlaşılmasın
![]()
![]()
![]()
Aaa o manyakta senin için öyle diyordu@sokak sanati elimi öptü ayaklarıma kapandı gerçi affetmezsem ayıp.![]()