Harun'a bu mesajları bi göstereyim
Harunda iffet bırakmadı bu Alamancı Foruma nasıl dönecekDemedin amaIçin fesat kabul et bari.
Harun'a bu mesajları bi göstereyim
Harunda iffet bırakmadı bu Alamancı Foruma nasıl dönecekDemedin amaIçin fesat kabul et bari.
Harunda iffet bırakmadı bu Alamancı Foruma nasıl dönecek
Ne yapsanız da aramızı bozamayacaksınız. İçi fesat dolu Rachel'ler ve Sincaplar düşünsün artık.Harunda iffet bırakmadı bu Alamancı Foruma nasıl dönecek
Allah'tan senle anmadılar. Çocuk yerin dibine girerdi yoksa.Harun'u seninle anıyorlardı seviye Kerem'e kadar düştü demek. Çok şey kaybetti bu çocuk
Allah'tan senle anmadılar. Çocuk yerin dibine girerdi yoksa.
O yüzden kimse seninle anılmadı dimi.Benim ile anılmak bir şereftir canım
O yüzden kimse seninle anılmadı dimi.
Harun'u seninle anıyorlardı seviye Kerem'e kadar düştü demek. Çok şey kaybetti bu çocuk
Ne yapsanız da aramızı bozamayacaksınız. İçi fesat dolu Rachel'ler ve Sincaplar düşünsün artık.
Hhaha gerçekten ayoll sokak sanatıyla anılmadı iyi kiAllah'tan senle anmadılar. Çocuk yerin dibine girerdi yoksa.
Kadın sayısı az olanlarında 2'sini sevmiyorum
@dizikolik iyiydi keşke gelse. @mrt-06 pislik bi partner yapmıştı bizi
Yine rezil oldun Rachel.Hhaha gerçekten ayoll sokak sanatıyla anılmadı iyi ki
Yine rezil oldun Rachel.
Ama bu konuda halı kadın sayımız az bende ablası sayılırım @sokak sanati ninKadın sayısı az olanlarında 2'sini sevmiyorum
Devam bölümleri geliyor bu sezon partnerin biraz daha büyük biri.Kadın sayısı az olanlarında 2'sini sevmiyorum
Rachel'in sivri diline hangi kadın dayanır ki.Ama bu konuda halı kadın sayımız az bende ablası sayılırım @sokak sanati nin
Ama bu konuda halı kadın sayımız az bende ablası sayılırım @sokak sanati nin
Devam bölümleri geliyor bu sezon partnerin biraz daha büyük biri.
Devam bölümleri geliyor bu sezon partnerin biraz daha büyük biri.
Erkek partnerdir en son deniz Aserat hepsi sana göz koymuştuKim laa konuşmadığım biri değil umarım
Takma şunu yaa. Harun sahip çık diyor ama ben buna yağmurlu hava şu bile vermem
Keremi ben severim ama Harunu bırakınca sevmeye devam edecemRachel'in sivri diline hangi kadın dayanır ki.
Sana tecavüz de var bu sezon.Kim laa konuşmadığım biri değil umarım
Sana tecavüz de var bu sezon.
Özgür medya susturulamaz, senaryoya müdehale edilemez.Şikayet ederim böyle hayal ürünü bir dizi için gerçek kişiliklerin kullanılması doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?