Sözleri Can Bonomo'ya, müziği ise Ersel Serdarlı'ya ait olan şarkının ismi ise "Bastırın Kızlar" olarak belirlendi. Şarkı içerisinde toplumsal mesajlar barındıran bir şarkı olacak.
Klip 20 Temmuz'da.
Bu şarkının iş göreceği ne malumİyiki MS'de Sertab'ı seçmişim.
Şarkıcılarda resmen Ağustos için hazırlanıyorlar 8 .Sezona takip ediyorum hep şarkıcıları olanların kı bu aralar şarkı albüm çıkarıyorİyiki MS'de Sertab'ı seçmişim.
Irem Derici'den daha çok iş göreceği kesin.Bu şarkının iş göreceği ne malum
İrem Dericiye kurban ol listem sağlam sen düşünIrem Derici'den daha çok iş göreceği kesin.
Sertab'ın 500 tane şarkısı olduğundan yenilerine ihtiyaç duymuyorum. Sadece iyilerini seçmeye çalışıyorum. Ama biliyorum, @Çiğdem- eletmez beni.Şarkıcılarda resmen Ağustos için hazırlanıyorlar 8 .Sezona takip ediyorum hep şarkıcıları olanların kı bu aralar şarkı albüm çıkarıyor
Ben daha liste yapmadım ama gör sen. İlk yarışmamdan finale gideceğim kesin.İrem Dericiye kurban ol listem sağlam sen düşün
@DarkLegenD i eleriz senin elenme riskin oldu haftadaSertab'ın 500 tane şarkısı olduğundan yenilerine ihtiyaç duymuyorum. Sadece iyilerini seçmeye çalışıyorum. Ama biliyorum, @Çiğdem- eletmez beni.
EleneceksinBen daha liste yapmadım ama gör sen. İlk yarışmamdan finale gideceğim kesin.
Galiba ilk elenen @DarkLegenD olacak.@kerem kıyamaz bana. Hatta kendini feda eder, yarışmadan çekilir.
Hahah Calvinle alışık o elenmeye ayoll adam şarkı söylemiyor kızlara söyletiyordu tekmeyi attılar
MS'nin en bahtsız yarışmacısı sanırım.Hahah Calvinle alışık o elenmeye ayoll adam şarkı söylemiyor kızlara söyletiyordu tekmeyi attılar@DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?