Sertab Erener Mi, Şebnem Ferah Mı?

Ankete katılalım.

• Şebnem Ferah

• Sertab Erener

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,204
Puanı
1,060
Ses gücü olarak hangisi sizce daha üstün? Hangisi daha başarılı? Ve hangisini daha çok seviyorsunuz?

Ben Sertab Ereneri çok severim ama Şebnem Ferahın da sesi çok güzeldir

Sertab Erener

Tabii ki Şebnem'de iyidir ama ikisinin karşılaştırılmasına anlam veremedim.

45. Saniye ve sonrasını izleyip karar verin. Tam nokta atışı.

Son düzenleme:
Tabii ki Şebnem'de iyidir ama ikisinin karşılaştırılmasına anlam veremedim.
Yıllardır hep aklımda karşılaştırırım. Yaş olarak da aynı kuşak. Tarzları tamamen farklı olsa da ses gücü olarak en iyileri bence. Konuyu açtım hala ankete cevap veremedim mesela.

Her ikisi de kendi kulvarlarında gayet güçlü sesler tabi. Ama Sertab biraz daha mı güçlü bilemiyorum.
Ama Şebnem'i daha çok severim o yüzden Şebo

İkisi de muazzam sese sahip ama Eurovision faktörünü de ekleyince içimden Sertab'a vermek geldi

İkisi de muazzam sese sahip ama Eurovision faktörünü de ekleyince içimden Sertab'a vermek geldi
Eurovision mu? Ver aynı kalitede şarkıyı Şebnem yıkar o sahneyi. Sahne performansında coşturmakta Şebnem üstün. Tamam, şu an ikna oldum. Şebnem Ferah.

Şebnem Ferah ülkenin en iyi kadın solistlerinden birisidir. Canlı performansta da tokatlar Sertab'ı. Şebo4ever

Eurovision mu? Ver aynı kalitede şarkıyı Şebnem yıkar o sahneyi. Sahne performansında coşturmakta Şebnem üstün. Tamam, şu an ikna oldum. Şebnem Ferah.

Yıkamaz demedim ki keşke katılsaydı zamanında o da başarılı olurdu şüphem yok, sadece Sertab ile bu gururu yaşadığımız için ona oy veresim geldi

Sertab Erener tabikide

Hernekadar kadınlarda Burcu Güneş fanı olsamda dörtlü favorim Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Yıldız Tilbe ve Sertab Erener en başarılı 4 kadın şarkıcılar benim gözümde

Eurovision'da yaşattıklarını asla unutmam Sertab farklıdır benim için.

@mrt-06 @OzaN Ya 10.yıl şerefine Türk Müzik Dünyasına özel En Favori Şarkıcı yapsak. Efsaneleri kapıştıralım.