Serpil Örümcer: Zuhal Topal'dan Para Aldım

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
334dd21083d8756976bd774c7041aa3f.jpg

Yeşilçam yıldızlarından "bayan bacak" lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, Söylemezsem Olmaz' programında yaptığı açıklamada Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına 2 bin lira alarak izdivaç adayı olduğunu itiraf etti.

Serpil Örümcer programda başından geçen ilginç bir olayı da şöyle anlattı: Daha önce bazı tv programlarına katıldım. Bunlardan biride Zuhal Topal'ın sunduğu Zuhal Topal'la idi. Bir gün ansızın apar topar geldiler 'Abla ne olur gel çık yayına biz sana yardım edeceğiz' dediler. Bende inandım gittim. Beni canlı yayına çıkardılar. Konuştuk, bana ayda 2 bin TL vererek izdivaç adayı olmamı istediler. Bende kabul ettim, çıktım oturdum bir köşede. Bir ay sonra bana da talip geldi. Adam eli yüzü düzgün bir adamdı. Bana yardım edeceğini, ev vereceğini söylemişti. Sonra ki konuşmalarımız da ise talibin zaten evli olduğunu öğrendim. Bu kişi Antalya'ya gidip yaşamamı teklif etti. Maaşının olduğunu bana bakabileceğini söyledi. Ama ben yalnız değildim bir kızım iki torunum ve annem vardı. İnsan eti ağırdır. Kimse kimseyi kolay kolay çekemez. Sonuç olarak bu işte yalan oldu ama sonrasında hakkımda yok 'ev verildi' şeklinde haberler çıktı. Bunlar yetmezmiş gibi bu olaydan sonra beni programa da istemediler. Abla artık gelme dediler

Türkiye'nin en kaliteli izdivaç programi Esra Erol'dur, tartismasiz.
Zuhal Topal'da olaylar bitmek bilmiyor..

Zuhal Topal'in reytinglerinden sonra herkes karalama çalışmalarıma başlamış. Büyük terbiyesizlik ve çekememezlik.

Bu kadının tiyatrovari "hayat devam ediyor" açıklamasından sonra artık 2 kere 2 dört demesine bile şüpheyle bakarım, ömrü hayatımda böylesine yapmacığa vuran özür açıklaması görmemişim. O mimiklerini kullanmaya çalışması filan resmen komedi.

Bir de ne seveni varmış bu kadının yahu, nesi varsa savunulacak? Şayet şu videodaki açıklamasına ciddi ciddi içten ve doğal diyen varsa diyecek hiçbir şey bulamam zira söz tükenir mantık çöker hayat biter insanlık şaşar!

("Ben Cumhuriyet kadınıyım derkenki ses tonunu ayarlama şekli bile yapmacıklığının en belirgin örneği. Biz de cumhuriyetçiyiz fakat sizin gibi reyting peşinde koşan Şovmen 'cumhuriyetçilere' karşıyız.

Normaldir para alması.senaryolu bi program abi bu tabi ki de emeğinin karşılığı olan maaşını alıcak :) İzdivaç programlarını gördükçe midem bulanıyor , en erken zaman da yayından kalksalar keşke.

Bayan bacak'a inanırım. Zuhal buna kadına yardım ettik diye toparlamaya başlar. Neden iftira diye bakıyorsunuz olaylara açıklamara? Ateş olmayan yerden duman tütmez. Zuhal o ateşi söndürse de o duman yine tütecektir.

Sezon başında ben de Zuhal'i savunuyordum ama sürekli olayların ardı arkası kesilmiyor başarılı, iftira atılıyor diye düşünüyordum ilk ama geçen sezon da Esra Erol her gün 4 reyting alıyordu, o zaman o program hakkında neden hiç böyle "skandal" haberler çıkmadı. İzdivaç programları 6 - 7 senedir yayınlanıyor bir tek bu sezon böyle kepazelikler görüyoruz. Bu formatın sonunu büyük ihtimalle bu program getirecek.

Rezillik ya eğer doğruysa tabi ama bu programların kurgu olduğu belli oyun oynuyolar orda evlilikle alakaları yok. @beyazsoy

Zuhal bu programdan sonra dizi sektöründe iş de bulamaz çok kötü oyuncuymuş)))

Burda "senin İzdivaç programın, benim İzdivaç programım" tartışması yapanlara söylüyorum bunların alayı aynı yolun yolcusu. Kıyasa gerek yok hepsi aynı bilmemneyin laciverti :A

Burda "senin İzdivaç programın, benim İzdivaç programım" tartışması yapanlara söylüyorum bunların alayı aynı yolun yolcusu. Kıyasa gerek yok hepsi aynı bilmemneyin laciverti :A
hepside halvete girmek için çırpınıyor tabiki aynı yolu takip edecekler o iş tek şekilde oluyor bildiğim kadarıyla :))

hepside halvete girmek için çırpınıyor tabiki aynı yolu takip edecekler o iş tek şekilde oluyor bildiğim kadarıyla :))
Ya bunlar bir şekilde girer o dediğin yere de benim lafım şunları izleyenlere. Arkadaş hiç mi işiniz yok da şunlara prim veriyorsunuz :) İnsanların hayatları niye bu kadar cezbediyor başkalarını :D Vallaha yeteeeeerrr diye bağıracağım :A

Zuhal Topal'in reytinglerinden sonra herkes karalama çalışmalarıma başlamış. Büyük terbiyesizlik ve çekememezlik.

Şöyle diyim zuhal topal esra erolun programının aynısını yapıyor ve şu ana
kadar kimseyi evlendirmedi bu bir ikincisi sahte nikah memuruna doğru düzgün
açıklama yapmadı seda sayan açıklama yaptı konuştu bir kere cevap verdikten sonra
sustu hiç cevap vermiyor zuhal eğer suçsuz olsalardı cevap verirlerdi ayrıca
bugün programda hangisi önce gitti bilmiyorum üzümlü köyünde 9 yıldır düğün
olmuyormuş hem seda sayan da hemde zuhal da aynı köyü gösterdiler aralarında
rekabet iyice kızıştı yani valla ebn zuhala pek inanmıyorum

Zaten herkes melek bir Zuhal şeytan dimi. Niyeyse hep Zuhal karalanıyor. :))) Neden acaba :)))))

bugüne kadar ne seda sayanda ne esra erol da böyle şeyler çıkmıştı bu işi
en iyi yapan bence esra erol:)

Şöyle diyim zuhal topal esra erolun programının aynısını yapıyor ve şu ana
kadar kimseyi evlendirmedi bu bir ikincisi sahte nikah memuruna doğru düzgün
açıklama yapmadı seda sayan açıklama yaptı konuştu bir kere cevap verdikten sonra
sustu hiç cevap vermiyor zuhal eğer suçsuz olsalardı cevap verirlerdi ayrıca
bugün programda hangisi önce gitti bilmiyorum üzümlü köyünde 9 yıldır düğün
olmuyormuş hem seda sayan da hemde zuhal da aynı köyü gösterdiler aralarında
rekabet iyice kızıştı yani valla ebn zuhala pek inanmıyorum

bugüne kadar ne seda sayanda ne esra erol da böyle şeyler çıkmıştı bu işi
en iyi yapan bence esra erol:)
Senin fikrin. :)
Ben zaten kim en iyi yapıyor hiçbir zaman demedim. Sadece bu kadar bu kadına yüklenilmesi yanlış!

aa vlla ben zuhalı samimi bulmadığımı çok söyledim ama bunu herkes yapıyor her program bir reyting getiren kişi bulur esra erolun televizyonlara o çıkardığı yaratık şuan en güncel örnek birşey denilicekse ona densin bence :F:F:F

Beyaz tv para verip bu sekilde konusturmus olmasın cekememezligin yuz karaları zuhalin reytingleri yukseldi diye nasil saldiriyorla bak bak ancak aptallari kandirirsiniz esra eroldan nefret ediyorum mehmeletsizz kadin para gözün teki yorum yapmama karari almistim ama yine girdim yine yofrumladim bundan sonra devam

Beyaz tv para verip bu sekilde konusturmus olmasın cekememezligin yuz karaları zuhalin reytingleri yukseldi diye nasil saldiriyorla bak bak ancak aptallari kandirirsiniz esra eroldan nefret ediyorum mehmeletsizz kadin para gözün teki yorum yapmama karari almistim ama yine girdim yine yofrumladim bundan sonra devam
Aynen bende yapmayacaktım yorum ama yeter artık cidden! Zuhal en samimi en doğal!!!net netnet!! beyaz tv karıştırıyor bu sefer ortalıgı net!!!