Senin çıplak olsalar demen lazımdı galiba sana verdiğim edep adap dersi işe yaramış seni terbiye etmeye devamYüzleri bize dönük olsaydı keşke.
Senin çıplak olsalar demen lazımdı galiba sana verdiğim edep adap dersi işe yaramış seni terbiye etmeye devamYüzleri bize dönük olsaydı keşke.
Sen kendini Feride Hanım mı sandın?Senin çıplak olsalar demen lazımdı galiba sana verdiğim edep adap dersi işe yaramış seni terbiye etmeye devam
Başka bişiye benziyorBazen erik olmak istersin 🔥😍
Ekli dosyayı görüntüle 117695
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt @cookies @EmreCan @Yiğitt @Forumdash @The_Erinch @Ahmed @xemrexxx @Zeyno
Sapık.ssBaşka bişiye benziyor
Ağzını yesinler.Bazen erik olmak istersin 🔥😍
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt @cookies @EmreCan @Yiğitt @Forumdash @The_Erinch @Ahmed @xemrexxx @Zeyno
@Forumdash Zevksiz moruk taş diye kıskanıyorsun @serhatt senin böyle kıskanç bir morukla ne işin vardı beBazen erik olmak istersin 🔥😍
Para canım para.@Forumdash Zevksiz moruk taş diye kıskanıyorsun @serhatt senin böyle kıskanç bir morukla ne işin vardı be
@xemrexxx bu herifin gerçek yüzünü ortaya çıkarmişti ayna pozuyla Dök arşivini ortaya xemrexxx@Forumdash Zevksiz moruk taş diye kıskanıyorsun @serhatt senin böyle kıskanç bir morukla ne işin vardı be
Harika bir pozdu@xemrexxx bu herifin gerçek yüzünü ortaya çıkarmişti ayna pozuyla Dök arşivini ortaya xemrexxx
Balla yerim ben bu kaymağı. 👄 @xemrexxx
Ben bırakırsam yersin canımBalla yerim ben bu kaymağı. 👄 @xemrexxx
Hoşt sende kim oluyorsun be.Ben bırakırsam yersin canım
Sen kim oluyorsun da benim Serkay'ımı yemeye kalkıyorsunHoşt sende kim oluyorsun be.