Orası öylede genede karizmatik olmak isterdimValla bilmemde ben adamı kıskanıyorum açıkcası karizmatikliği sayesinde baya hayranı var
Yok artık ergen grubunu kıskanma bu kadar![]()
Orası öylede genede karizmatik olmak isterdimValla bilmemde ben adamı kıskanıyorum açıkcası karizmatikliği sayesinde baya hayranı var
Yok artık ergen grubunu kıskanma bu kadar![]()
Hande Yener'in ya ya ya klibindeki oğlanniye idam edildi diye okudum başlığı
bu arada kim bu adam adını hep duyuyorum ama bir bilgim yok![]()
Nerdee nerdee nasıl bakayım neye bakayım şaşkınımOrası öylede genede karizmatik olmak isterdim
Kendine bakarsan olursun 😉
o kadarını hatırladım da oradan buralara gelmedi diye düşünmüştümHande Yener'in ya ya ya klibindeki oğlankızlar klipte görüp hasta olmuş
![]()
Kiraz mevsimi'ndeki oğlan daaao kadarını hatırladım da oradan buralara gelmedi diye düşünmüştümhem klipte iyiydi de konuda iyi çıkmamış
![]()
Kiraz mevsimi'ndeki oğlan daaaBaşrollüğe kadar naptı ben de bilmiyorum, arkasında kimler var? Bunlar hep cevaplanması gereken sorular
![]()
Aynen, bi ergenler var bi de illuculardublaj yapılan çocuk değil mi
hiç sevmem dublajlı başrolü.ss illu nun oyunları bunlar yoksa bir klipten başrole çıkmak normal değil
![]()
Kimi beğeneceğidi? Senin pala remziyi mimanken adam manken kökenliyi beğenecek tabi ki de![]()
o da manken kökenliAynen, bi ergenler var bi de illucularillucuların artık ergenlerden oluştugunu da düşünmeye başladım
Kimi beğeneceğidi? Senin pala remziyi mi![]()
Niye manken kökenli diye laf sokuyon o vakito da manken kökenlioyuncu birini beğenmesi zor bu tiplerin
![]()
manken kökenliler birbirini kolliyi de ondanNiye manken kökenli diye laf sokuyon o vakit![]()