Aaa tamamda ayoll o senaryoyu işleyen oyuncular gittiFarklı senaryo olmayak ki gidişatı belli yani. Dizide geçen sezondan kalan sırlar var, çözülmesi gereken mevzular var.
Diziyle ilgili bilgin olmadığı için böyle konuşmanı normal karşılıyorum.Aaa tamamda ayoll o senaryoyu işleyen oyuncular gittiYeni kadroya genelde yenis enaryo yazılır ve öncekı diziyle alakası olmaz öyle dizileri bırakıyorum genelde
Ana başrolu kimdi bu dizinin mesala Çukurun Yamacı gibi düşünDiziyle ilgili bilgin olmadığı için böyle konuşmanı normal karşılıyorum.Giden 6 oyuncudan 3'ü yan roldeydi zaten. Diğer 3'ü de önemli de olsa ana hikayeye etki etmeyecek oyunculardı. Tamam etkileri vardı ama yine de hikaye devam edecek yani. Daha dizide bir çok mevzu var açıklanması gereken. Tamam senaryo oyuncular gidince farklı ilerleyecek ama dizi kalitesinden ve ana hikayesinden bir şey kaybetmeyecek yani.
Diziden ayrılma olunursa buna niye şaşırır ki insan? çünkü
Tabiki bir çok oyuncunun çıkacak olması olumsuz etkiler diziyi ama planlanmış bir senaryo var ve sezon finalini izleyen herkes kadronun eksilişininin ani bir değişiklik olmadığını bilmeli. Bazı diziler var, her sezon bambaşka bir hikayeye yol alıyor, Halka'da bu durum söz konusu olabilir ama açıkçası ben sezon finalini izlerken final havası sezmiştim.Benim için eksik kalan havada kalan pek hikaye yoktu.Sezon finalinde Hümeyra vurulmuştu, diziden ayrılmasi mantıklı. Bir hesaplaşma vardı ve o sahnede bir çok kişi ölecektir.
Cihangir, Kaan ve Çağatay'da alevler içinde kalmıştı yani onunda diziden ölerek ayrılması mantıklı geliyor.
Yeni sezonda dizi devam edecekse izlerim yine. Şuan Kuzgun haricinde izlemeyi düşündüğüm dizi yok.Kaan tüm gerçekleri öğrenmişti. Cihangir, Hümeyra ve Kaan ile ilgili tüm detayları öğrendik. Eksik kalan şeyler Bahar'ın hikayesi. Müjde'de babası ile ilgili gercekleri finalde öğrenmişti.
@MEnes @turkuazz @batuhankaralar @soo @Sherlock
Haberin doğru olma ihtimali pek mümkün gelmiyor. Adam böyle bir projeyi senaryonun o şekilde bittiği bir yerde yarıda mı bırakacak yani. Ki 2. sezon çılgın bir sezon olma ihtimali çok yüksek yaşananları düşününce. Cihangir karakteri dizinin bel kemiği, olmazsa olmazı. Böyle önemli bir karakter ve hikaye bu durumdayken oyuncu diziden ayrılırsa o saçma Hint dizisi uyarlaması için, bende kelimeler biter kardeş. Böyle bir efsaneyi eğer o Hint dizisi uyarlaması için terk etmişse Serkan Çayoğlu da gelmiş geçmiş en çapsız, vizyonsuz oyuncular listesinde başı çekmiş olur benim için. Neyse şurda 2 hafta falan var heralde çekimlerin başlamasına. Çekimler başlasın da akıbetini öğrenelim artık dizinin. Her yerden haber çıkıyor, yapımcı açıklama yapmıyor çok sıktı bu iş...
Ana başrol bu oyundu ve Kaan Yıldırım'dı. İkisinin mücadelesi vardı zaten senaryoda. Bu yüzden senaryo gereği çıkarılması hiç mantıklı değil. Oyuncu kendi ayrılmışsa ayrılmıştır, onda da büyük bir çapsızlık yapmış olacak ve nefretimi kazanmış olacak.Ana başrolu kimdi bu dizinin mesala Çukurun Yamacı gibi düşün1.ci başrol kimdi bu konudakı adammı yoksa hala dizide duruyor mu o önemli birazda yanı ana başrolude şutladınız mı direniyor mu
Bu yoruma cevap vermiyorum, verirsem susamam...Haber %99 doğrudur, sanmıyorum yalan olduğunu. Bu ayrılıklardan hiçbiri planlanmış ayrılıklar değildir, bundan %100 eminim. Dizinin reytingleri çok düşük, süresi kısalacak. Dolayısıyla maliyeti düşürmek istiyorlar, bu kadar oyuncu da diziden bu yüzden ayrılıyor zaten. Bütün bu ayrılıkların senaryo gereği olma ihtimali yok.
Halka’ya gelirsek, bence bitirilmeliydi. Ben dijitalde öyle veya böyle alıcı bulur diyordum ama olmadı o iş. TRT’de şu koşullarda nasıl devam eder hiç kestiremiyorum, dizinin bütün oyuncuları başka dizilere transfer oluyor. Eğer süresi gerçekten bölüm başına maksimum 60 dakika ise ve sezon başına 13 bölüm devam edecekse Serkan Çayoğlu hem Halka’ya devam edip, hem haberde bahsi geçen diziye devam edebilir bence. Dizi için başka çıkış formülü göremiyorum. Aksi takdirde hiç başlatmazlar ve sezon finali adı altında final yapan diziler kervanına katılır Halka...
Bu yoruma cevap vermiyorum, verirsem susamam...
Senin amacını bildiğim için bu oyuna gelmiyorum artık. ..Susma yiğidim susma, bu dizinin bir numaralı savuncusu olarak konuşmak senin en büyük hakkın...
Senarist açıklamış ne Adolf’uNe Hint dizisi kardeşim ya Adolftay paylaşımlarını buraya taşımayın 😡
Aaa şu konuştuğumuz gözümün tutmadığı adamAna başrol bu oyundu ve Kaan Yıldırım'dı. İkisinin mücadelesi vardı zaten senaryoda. Bu yüzden senaryo gereği çıkarılması hiç mantıklı değil. Oyuncu kendi ayrılmışsa ayrılmıştır, onda da büyük bir çapsızlık yapmış olacak ve nefretimi kazanmış olacak.
Saçmalıklar silsilesi Hint dizisi için Halka'yı harcıyorlarsa yazıklar olsun ne diyeyim
Benim o diziye dair bilgim yok yani, bir şey diyemem şu an. @ozgur2113 hakimdir konuya.Aşk Laftan Anlamaz bu diziyi telifsiz yapmamış mıydı zaten uyarlanacak yanı mı kaldı.@Yiğitt @ozgur2113
Benim o diziye dair bilgim yok yani, bir şey diyemem şu an. @ozgur2113 hakimdir konuya.
Bu Hint dizisinin konusunu hiç bilmiyorum ama ALA ile benzerliği var mı kiAşk Laftan Anlamaz bu diziyi telifsiz yapmamış mıydı zaten uyarlanacak yanı mı kaldı.@Yiğitt @ozgur2113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?