- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Sen de cansınForumun en eğlenceli ve matrak üyelerinden biri, insanları kırmadan espri yapabilen, kalbi güzel canımız üyemiz. @serhatt
BirtanemmmmQueen of Favoriforumum.
Forumdan daha çok Instagram DM-da konuştuğum üye.
Bu kadar mı .ssCanım arkadaşıma
Sen o yorumların dışındasın hiç üstüne alınmaÇol iyi anlaştığım birisi ama bazen Survivor'a karşı olan yorumları beni üzüyor.@serhatt
Can sisterlar@serhatt ile alakalı çok yorumum ve daha konusunu açarken taze görüşümde oldu. Son yılların 2017 ile birlikte son 3 yılın eğlencesi oldu keşke 2014 2015 olsa diyordum ama son 3 yılında ihtiyacımız vardı sahneye tam gerektiğinde çıktı ve böyle daha efsane oldu bence @sokak sanati @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @xemrexxx @alperuz @MasacRE
Goygoya yatkın olunca xemrexxx benle halıyle uyum yakaladık ecünnülere karşı cansister olduk onun deyimiyle ve güzelde bir deyim zaten söze gerek yok anlamıyla ikimizin bir oldu fotomuz bile var hani bazı çizgi filmlerde birleşirler daha güçlü olurlar aynen öyle
Ekli dosyayı görüntüle 80344
Bu kadar mı
Canım benim iyi ki varsın, duygularımız karşılıklı@serhatt ile alakalı çok yorumum ve daha konusunu açarken taze görüşümde oldu. Son yılların 2017 ile birlikte son 3 yılın eğlencesi oldu keşke 2014 2015 olsa diyordum ama son 3 yılında ihtiyacımız vardı sahneye tam gerektiğinde çıktı ve böyle daha efsane oldu bence @sokak sanati @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @xemrexxx @alperuz @MasacRE
Goygoya yatkın olunca xemrexxx benle halıyle uyum yakaladık ecünnülere karşı cansister olduk onun deyimiyle ve güzelde bir deyim zaten söze gerek yok anlamıyla ikimizin bir oldu fotomuz bile var hani bazı çizgi filmlerde birleşirler daha güçlü olurlar aynen öyle
Ekli dosyayı görüntüle 80344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?