Nerde,neden gittiAaa @Thequeer gibi sende çabuk kesilmezsin umarım oğlan kayboldu ayoll parlakçıydı senin gibi
Benim sağım solum belli olmaz bende gidebilirim
Nerde,neden gittiAaa @Thequeer gibi sende çabuk kesilmezsin umarım oğlan kayboldu ayoll parlakçıydı senin gibi
Sende parlakçısın zaten sonunuz aynı olabilir Okul yüzünden gitmişti Hazirana yakın gelir ama senin zaten okulu düşündüğün yokki ayollNerde,neden gitti
Benim sağım solum belli olmaz bende gidebilirim
Yok valla mayısın 2.haftası son sınavlar var ben burdayımSende parlakçısın zaten sonunuz aynı olabilir Okul yüzünden gitmişti Hazirana yakın gelir ama senin zaten okulu düşündüğün yokki ayoll
Aaa zaten kal forumda ayoll forumun hareketlenmeye ihtiyacı var sende iyi hareket enerji kattınYok valla mayısın 2.haftası son sınavlar var ben burdayım
Mayısın ilk haftası kız kuzenim evleniyor bi parlakla onların düğününü bahane ederi artık kalırsam
Heee oldu canım kalınca evdekiler öldürür beniAaa zaten kal forumda ayoll forumun hareketlenmeye ihtiyacı var sende iyi hareket enerji kattın
Halledersin inş ama senin kurtuluşun okul değilki zengin kocaHeee oldu canım kalınca evdekiler öldürür beni
Hani nerde zengin koca keşke olsa da okulu bıraksamHalledersin inş ama senin kurtuluşun okul değilki zengin koca
Aaa bulursun elbet yoksa diplomacı hıyarcılık görünüyor sanaHani nerde zengin koca keşke olsa da okulu bıraksam
Bulamasam da 4 yıllık diplomam olck elimde girerim bi işeAaa bulursun elbet yoksa diplomacı hıyarcılık görünüyor sana
Ne okuyordun sen yanı ne olabilicenBulamasam da 4 yıllık diplomam olck elimde girerim bi işe
Halkla ilişkiler okuyorumNe okuyordun sen yanı ne olabilicen
Oooo parlakcılık okuyorsun demekHalkla ilişkiler okuyorum
Bakalım becerebilicem mi iş ciddiye bininceOooo parlakcılık okuyorsun demek
Parlakalrla konusurkan kalpten gitmedeBakalım becerebilicem mi iş ciddiye binince
herşey olur allah korusunParlakalrla konusurkan kalpten gitmede
Ecünnülerle konus diyecem onlarlada saç saça girişirsin Sen başka meslek bul ayollherşey olur allah korusun
Eğlencelli olur işte kavga etmekEcünnülerle konus diyecem onlarlada saç saça girişirsin Sen başka meslek bul ayoll
Tekmeyi yersin 2.günündeEğlencelli olur işte kavga etmek
@serhatt tebrik ederim. Sözümü tuttum buda diğer hediyen . 5000 mesaj rakamı hatıra kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 59155
Daha dün konu açtım 1 günde 200 küsür mesaj 😱Bu ne hız @serhatt
Tebrik ederim, nice mutlu mesajlara.
Ya sen nasıl düşünceli bi insansın,eksik olma çok sağolDaha dün konu açtım 1 günde 200 küsür mesaj 😱
Bu arada şu ekran resmi favori üye yazıldığı için alındı Kıymetini bilme adına yeni hediyem @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 59169