Sana kaç tane hediye ettim ben hiç birine burun kıvırmadın, şimdi aç gözlü olan ben mi oldumGözün aç biri bile yeter merak etme.
Sana kaç tane hediye ettim ben hiç birine burun kıvırmadın, şimdi aç gözlü olan ben mi oldumGözün aç biri bile yeter merak etme.
Spoilerı açmadım çünkü kötü bi şey olduğunu biliyordum, mesajını alıntılayınca kendiliğinden açıldı en altta ecünnünü görünce haklı çıktığımı anladım..
Bu konuda şunu paylaşmayıp da güzel hediyeler verseydin bari..
Çok teşekkür ederim canım inşallah o da olur@serhatt tebrikler, ne diyeyim 40 bin mesaj yazdığın bu foruma ilerde kendi parlağını da getirirsin de görürüz inş.
Hahah yalında benim şerefime kaldıracağına o yalıda beraber kadeh kaldırırız.Aşkım teşekkür ederim, senin varlığın hediye bana
Bir gün Ender olup bu parlağı elde ettiğimde ilk kadehimi senin şerefine kaldırıcam söz
Seni elde etmemi istiyorsun yani bu parlağı değil @xBUGRAxHahah yalında benim şerefime kaldıracağına o yalıda beraber kadeh kaldırırız.
Ayy bak nasıl anladı lafı. Bir gün beni de misafir et yani. Kadeh tokuştururuz.Seni elde etmemi istiyorsun yani bu parlağı değil @xBUGRAx
Aşkım ne misafiri yalının en güzel odası senin istediğin kadar kalabilirsin @xBUGRAx ya da müştemilatı hazırlattımAyy bak nasıl anladı lafı. Bir gün beni de misafir et yani. Kadeh tokuştururuz.
Hahaha ben geçen boşa demedim Yasak Elma’da gibiyim diye. Ben Halit, Buğra da Yıldız o zaman.Aşkım ne misafiri yalının en güzel odası senin istediğin kadar kalabilirsin @xBUGRAx ya da müştemilatı hazırlattım
O Aysel olur ancakHahaha ben geçen boşa demedim Yasak Elma’da gibiyim diye. Ben Halit, Buğra da Yıldız o zaman.
Aşkım ne misafiri yalının en güzel odası senin istediğin kadar kalabilirsin @xBUGRAx ya da müştemilatı hazırlattım
Özgür senin ne haddine Sıtkı yeter sana varoşşOlur valla bana. @ozgur2113 sık sık aşağıda o zaman.
Çocuğumu taşıyor.O Aysel olur ancak
Behlül’le Bihter gibi odana kaçamak yaparım.Olur valla bana. @ozgur2113 sık sık aşağıda o zaman.
Behlül’le Bihter gibi odana kaçamak yaparım.
Sera yok mu Argun yalısında.Haha odada olsun aynen dışarılar tehlikeli.
Sera yok mu Argun yalısında.
O da iyi.Rıhtım var boğaza karşı.
Çocuğumu taşıyor.
Behlül’le Bihter gibi odana kaçamak yaparım.
Haha odada olsun aynen dışarılar tehlikeli.
Sera yok mu Argun yalısında.
Rıhtım var boğaza karşı.
O da iyi.