Teşekkür ederim canımTebrikler kanka @serhatt Hediyen özel listemden
Daha iyi bi hediye beklerdim senden bu tatmin etmedi
Teşekkür ederim canımTebrikler kanka @serhatt Hediyen özel listemden
Teşekkür ederim Emre'cim ama hediye için değil tebriğin içinTebrikler la parlakçi @serhatt bu hediye aslında @destere nin haklıydı ama forumda olmadığı için ona daha veteriner @Çiğdem- kaldı hediyeni güle güle kullan @Dosi @mrt-06 @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 59557
Tebrikler la parlakçi @serhatt bu hediye aslında @destere nin haklıydı ama forumda olmadığı için ona daha veteriner @Çiğdem- kaldı hediyeni güle güle kullan @Dosi @mrt-06 @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 59557
Bu kadın pastırma gibi ezer @serhatt ıTeşekkür ederim Emre'cim ama hediye için değil tebriğin için
Hediye vermemiş sayıyorum
Çöpemi atacaksın hediyeniMuhattabım değil
Attım bile görmezden geliyorum olmaz olsun öyle hediyeÇöpemi atacaksın hediyeni
@xemrexxx in Şişko kadınlarla ilgili zaafı var her dizide yabancı ve türk fark etmiyor hep şişko kadınları seviyor fark ettimde @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60
Şu beğenmediğin Fazilette ki oğlanı @xemrexxx e versene o sever kapıp götürsünAttım bile görmezden geliyorum olmaz olsun öyle hediye
Ramazan günü gariban sevindirmek sevaptırAlsın buyursun
Bir ilaç kullan 3 dk nedir yaşın 60 mi oldu yoksa 😱
69 yaşimBir ilaç kullan 3 dk nedir yaşın 60 mi oldu yoksa 😱
Elleşmeden 3 dk oldu demek 😱69 yaşim
Eli elime değmedi bi defa
Orucluydum ben Malum bi ayak çukurda Neyse ramazan ramazan konuşturma beniElleşmeden 3 dk oldu demek 😱
Elleşmeden 3 dk oldu demek 😱
Aaa yalnız o adam @Maskeli Fedai nin herifi hepinizi vurur ayollGördün mü @xemrexxx Zamanı değil AN önemli