Niye aldatsın kocasına koca olurOna da razıyım
Ekin Merte ne gerek var aldatır o eve ekmek bile götürmez ama ben her dediğini yaparım @serhatt in
Memelerine elliyim bi kere o da yeteer AOna da razıyım
Ekin Merte ne gerek var aldatır o eve ekmek bile götürmez ama ben her dediğini yaparım @serhatt in
Ekin Mert gibiler sürekli dışarıya bakarlar ama ben öyle miyim Serhatimden başkasını görmem Sen de dışarı bakarsın meselaNiye aldatsın kocasına koca olur
Gel benle olNasıl da biliyor beni
Tabi dışarı bakacak İçerde kim varEkin Mert gibiler sürekli dışarıya bakarlar ama ben öyle miyim Serhatimden başkasını görmem Sen de dışarı bakarsın mesela
Gel benle ol
Dışarda da olsun ama benimle de olsunEkin Mert gibiler sürekli dışarıya bakarlar ama ben öyle miyim Serhatimden başkasını görmem Sen de dışarı bakarsın mesela
Gel benle ol
Gel benimkilere elleMemelerine elliyim bi kere o da yeteer A
Tabi dışarı bakacak İçerde kim var
Aa azmışsınız siz Ben ne güzel serhatle evlenmek istiyorum evinde işinde gücünde bi adam olmak istiyorum o kadar @Çiğdem-Dışarda da olsun ama benimle de olsun
Evine kaçtığında kapıyı kapatıyor @serhatt ve evinin içinde seni görüyor o şarkı çalıyorEvine de girerim
Sporcudan sevgili olmaz bir tek ihtiyaçları için kullanıyorlarOLmayan şeye nasıl elliyecem
tatmin edemez beni
Ona da razıyımSporcudan sevgili olmaz bir tek ihtiyaçları için kullanıyorlar