Serhat Ulueren'e Program Şoku!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]'1 numara' ile tapesi sızdı programı yayınlanmadı![/h]
Serhat Ulueren'in yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Telegol programı, Ulueren ile Olgun Peker arasında dün basına sızan tapelerin ardından dün gece yayınlanmadı.

Pazar ve Pazartesi günleri Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programını izlemek için ekranların başına geçen sporseverler dün gece bir sürprizle karşılaştı.

Serhat Ulueren'in sunduğu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Kaya Çilingiroğlu, Gökmen Özdenak gibi kişilerin yorumculuk yaptığı program dün gece yayınlanmadı.

Ulueren ile şike davasının 1 numaralı sanığı Olgun Peker arasında tapelerin ortaya çıkmasının ardından programın yayınlanmaması dikkat çekti.

PATRONLARLA KONUŞURUM

Güneş gazetesi yazarı Rıza Zelyut'un köşesinde yayınladığı tapelerde Peker, polisin Giresunlu futbolculara 'Olgun Peker size senet imzalattı mı' şeklinde alakasız sorular sorduğunu, bunun basına sızması halinde bu haberin yayınlanmamasını rica ediyor.

Ulueren ise bu talebe "Yok abi ben bunu kullanmam merak etme sen rahat ol. Ben Giresunspor'la ilgili bu şeyi kullanmam babacığım. Bu konuda ne gerekirse yaparım yardım ederim sana. Patronlarla ben seni hemen arayım" şeklinde cevap veriyor.

Bu gelişmenin ardından programın akıbeti merak konusu oldu.

Ara sıra şov programına dönüşsede objektif programlardan birkaç tanesi.

Ara sıra şov programına dönüşsede objektif programlardan birkaç tanesi.

arasıra değil toptan şov amaçlı bir proğram ..adnan aybabanın konuk olarak çağrıldığı bölümlerinden sonra bu proğramda en ufak bir ciddiyet bulunmadığını anlamıştım nerde bir soytarı var konuk olarak çağırıyor..ama iş yapıyor... adam zamane seyirci kitlesinin karakterini çözmüş konu ne kadar saçma olsada şok şok şok diye verilen her saçma haberin izlendiğini çok iyi bilen biri ulueren..

haberdeki konuya gelince serhat uluerenin her zaman içinde bulunduğu bir ortam deşifre olmuş.. serhat '' yok abi ben bu haberleri kesinlikle yayınlamam'' desede, ulueren reyting için babasını bile satar ...