Bayılmıştım buna biliyorsunTebrikler kanki.Hediye olarak geçenlerde konuştuğumuz bir taş veriyorum sana.
Çok teşekkürler hayatım
Bayılmıştım buna biliyorsunTebrikler kanki.Hediye olarak geçenlerde konuştuğumuz bir taş veriyorum sana.
Sağol canım, bekliyorumTebrikler @serhatt başarıların daim olsun hediyelerin yolda
O fazla olur sana cnm.Bayılmıştım buna biliyorsun
Çok teşekkürler hayatım
Niye ablam 😱O fazla olur sana cnm.
Detaylı inceledim resmi öyle karar verdim.Niye ablam 😱
Kesinlikle
Vlla daha çok olabilirdide her sevdiğinide koyup konununn cılkı çıkmasın dedim benimde biraz onaylıcakalrımdan koydumAhh benim can sisterım bu konuyu açmak sana nasipmiş, vay be 50.000 olmuşum şaka gibi
50.000 mesaj yazmamda en büyük pay sensin. Senin eğlenceli hoş sohbetlerin goygoylarımız. 3 aydır yoksun bir yarım hep eksikti ama şimdi geldin ve 50.000 olmama yetiştin. İyi olduğunu da biliyoruz artık
Burası senin hep dediğin gibi benimde 2. ailem büyük zamanımı burada geçiriyorum ve bundan çok mutluyum. Tüm güzel sözlerin için teşekkür ederim
Hediyelerim de şahane, parlaklarda kimi sevdiğimi iyi biliyorsun artık
Musti'nin yanında Gülben var diye laf etmiycem ona da iyi toparlamışsın
İyi ki silindi vallahi bu kadar sevineceğimi düşünmezdimVlla daha çok olabilirdide her sevdiğinide koyup konununn cılkı çıkmasın dedim benimde biraz onaylıcakalrımdan koydum
Aaa tşşk ederim düşüncelerimiz karşılıklıEvet zaten konunu açmayı bekliyordum iyi denl geldi yoksa üzülürdüm geç kalsaydımMesajalr silindinden olmustur yoksa daha önce girebilirdin herşeyde hayır varmış
Kuru bir tebrik mi .ssTebrik ederim @serhatt
Ne istiyorsunKuru bir tebrik mi .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?