Serhat 50.000'ler Kulübünde !

Tebrikler kanki. :bhr: Hediye olarak geçenlerde konuştuğumuz bir taş veriyorum sana. :X
D1pQixjW0AUeldl.jpg
Bayılmıştım buna biliyorsun :A

Çok teşekkürler hayatım :bhr:

• Harika
Reactions: Hazem
Ahh benim can sisterım bu konuyu açmak sana nasipmiş, vay be 50.000 olmuşum şaka gibi :bhr:

50.000 mesaj yazmamda en büyük pay sensin. Senin eğlenceli hoş sohbetlerin goygoylarımız. 3 aydır yoksun bir yarım hep eksikti ama şimdi geldin ve 50.000 olmama yetiştin. İyi olduğunu da biliyoruz artık :bhr:

Burası senin hep dediğin gibi benimde 2. ailem büyük zamanımı burada geçiriyorum ve bundan çok mutluyum. Tüm güzel sözlerin için teşekkür ederim :bhr:

Hediyelerim de şahane, parlaklarda kimi sevdiğimi iyi biliyorsun artık :A

Musti'nin yanında Gülben var diye laf etmiycem ona da iyi toparlamışsın :A
Vlla daha çok olabilirdide her sevdiğinide koyup konununn cılkı çıkmasın dedim benimde biraz onaylıcakalrımdan koydum :A

Aaa tşşk ederim düşüncelerimiz karşılıklı :bhr: :bhr: :bhr: Evet zaten konunu açmayı bekliyordum iyi denl geldi yoksa üzülürdüm geç kalsaydım :( Mesajalr silindinden olmustur yoksa daha önce girebilirdin herşeyde hayır varmış :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: serhatt
Vlla daha çok olabilirdide her sevdiğinide koyup konununn cılkı çıkmasın dedim benimde biraz onaylıcakalrımdan koydum :A

Aaa tşşk ederim düşüncelerimiz karşılıklı :bhr: :bhr: :bhr: Evet zaten konunu açmayı bekliyordum iyi denl geldi yoksa üzülürdüm geç kalsaydım :( Mesajalr silindinden olmustur yoksa daha önce girebilirdin herşeyde hayır varmış :Z:Z:Z
İyi ki silindi vallahi bu kadar sevineceğimi düşünmezdim :A

• Harika
Reactions: Çiğdem