Ben biraz şom ağızlıyımdır, bir gün haberi çıkarsa görürsün...Karadayı'yı sevmediğimi zaten herkes bilir ki.Niye böyle dedin.
Niye şomluk yapmaya çalışıyorsun.![]()
Ben biraz şom ağızlıyımdır, bir gün haberi çıkarsa görürsün...Karadayı'yı sevmediğimi zaten herkes bilir ki.Niye böyle dedin.
Niye şomluk yapmaya çalışıyorsun.![]()
Ben biraz şom ağızlıyımdır, bir gün haberi çıkarsa görürsün...![]()
Sana parlak lazım ve Kenan haricinde hiç parlak yok koca dizide...kendisini zaten tanımıyorum tipide krizmatik gelmedi bana inş konuk oyuncudur kalıcı olmasını istemem ben açıkcası zaten belginin tipsiz müdür sevgilisi yetiyor birde bu adamı getirmeyin🙂
bu diziye bulut aras gibi kabadayı adamlar lazım bence![]()
Onun dilinin ayarı yok ki, sevmediği oyuncuyu görünce atlıyor hemen...Sanki oyuncuyuda sevmiyormuşsunda diziyi batırır amaçlı temennide bulunmuşsun.![]()
Bir kaç bölüm yer alacaktır, ara ara gözükür.kendisini zaten tanımıyorum tipide krizmatik gelmedi bana inş konuk oyuncudur kalıcı olmasını istemem ben açıkcası zaten belginin tipsiz müdür sevgilisi yetiyor birde bu adamı getirmeyin🙂
bu diziye bulut aras gibi kabadayı adamlar lazım bence![]()
Canı sağolsun, biz böylede seviyoruz kendisini.Sana parlak lazım ve Kenan haricinde hiç parlak yok koca dizide...
Onun dilinin ayarı yok ki, sevmediği oyuncuyu görünce atlıyor hemen...![]()