Sergen Yalçın'ın Futbol Hayatı | xdragxx Özel Yazı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatalarında çok ısrar ediyor ders çıkarmıyor ve inatçı. Hala o Tadic'te falan ısrar ederse görürüm Mou iyi demenizi :A
Eder , edecektir tipik Portekizli. :A

Son düzenleme:
Göz kırpma değil istediğini bizzat biliyorum :A Fenerbahçe ile çok başarılı olacağına inanıyor kimyamız uyar diyor.
Programda her zaman tdye laf atıyor Fener'e değil ben de istediğini düşünüyorum bazı açıklamaları belli ediyor bizi de mesela şu ortamda istemiyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Programda her zaman tdye laf atıyor Fener'e değil ben de istediğini düşünüyorum bazı açıklamaları belli ediyor bizi de mesela şu ortamda istemiyor :A
Can çıkar huy çıkmaz. Bu adam camia camia gezmeyi seviyor futbolculuğunda da böyleydi :A Fenerbahçe'nin kurtarıcısı olmak istiyor. 2023'te baya olacak gibiydi hatta sonrasında İsmail Kartal oldu.

Can çıkar huy çıkmaz. Bu adam camia camia gezmeyi seviyor futbolculuğunda da böyleydi :A Fenerbahçe'nin kurtarıcısı olmak istiyor. 2023'te baya olacak gibiydi hatta sonrasında İsmail Kartal oldu.
Jesus dönemi biz 4 atınca ben olsam 10 kişi takıma yenilmem şöyle böyle yaparım diyen şimdi tam hatırlamıyorum birisi var diye birisi söylüyordu isim vermeden bazıları onun Sergen olduğunu söylüyordu

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Jesus dönemi biz 4 atınca ben olsam 10 kişi takıma yenilmem şöyle böyle yaparım diyen şimdi tam hatırlamıyorum birisi var diye birisi söylüyordu isim vermeden bazıları onun Sergen olduğunu söylüyordu
Öyle. LÜE var belki bilirsin yedikleri içtikleri ayrı gitmez Sergenle o da diyor Fenerbahçe istesin Sergen Yalçın para bile konuşmaz diye.