Eder , edecektir tipik Portekizli.Hatalarında çok ısrar ediyor ders çıkarmıyor ve inatçı. Hala o Tadic'te falan ısrar ederse görürüm Mou iyi demenizi![]()
Son düzenleme:
Eder , edecektir tipik Portekizli.Hatalarında çok ısrar ediyor ders çıkarmıyor ve inatçı. Hala o Tadic'te falan ısrar ederse görürüm Mou iyi demenizi![]()
Sergenden iyi dedim. Yoksa bana kalsa Aralık ayına kalmadan gider diyordum gitmediHatalarında çok ısrar ediyor ders çıkarmıyor ve inatçı. Hala o Tadic'te falan ısrar ederse görürüm Mou iyi demenizi![]()
Sergen de bence fenere arada göz kırpıyor acun ikna etse Ali'yi gider Fener'e
Takımın başında basiretsiz Ali Koç olmasa ve sorun sadece hoca olsa çare belli de Ali Koç Sergen'i de yer.
Göz kırpma değil istediğini bizzat biliyorumSergen de bence fenere arada göz kırpıyor acun ikna etse Ali'yi gider Fener'e
Programda her zaman tdye laf atıyor Fener'e değil ben de istediğini düşünüyorum bazı açıklamaları belli ediyor bizi de mesela şu ortamda istemiyorGöz kırpma değil istediğini bizzat biliyorumFenerbahçe ile çok başarılı olacağına inanıyor kimyamız uyar diyor.
Can çıkar huy çıkmaz. Bu adam camia camia gezmeyi seviyor futbolculuğunda da böyleydiProgramda her zaman tdye laf atıyor Fener'e değil ben de istediğini düşünüyorum bazı açıklamaları belli ediyor bizi de mesela şu ortamda istemiyor![]()
Şampiyon yapar sonra da kovulurGöz kırpma değil istediğini bizzat biliyorumFenerbahçe ile çok başarılı olacağına inanıyor kimyamız uyar diyor.
Jesus dönemi biz 4 atınca ben olsam 10 kişi takıma yenilmem şöyle böyle yaparım diyen şimdi tam hatırlamıyorum birisi var diye birisi söylüyordu isim vermeden bazıları onun Sergen olduğunu söylüyorduCan çıkar huy çıkmaz. Bu adam camia camia gezmeyi seviyor futbolculuğunda da böyleydiFenerbahçe'nin kurtarıcısı olmak istiyor. 2023'te baya olacak gibiydi hatta sonrasında İsmail Kartal oldu.
Öyle. LÜE var belki bilirsin yedikleri içtikleri ayrı gitmez Sergenle o da diyor Fenerbahçe istesin Sergen Yalçın para bile konuşmaz diye.Jesus dönemi biz 4 atınca ben olsam 10 kişi takıma yenilmem şöyle böyle yaparım diyen şimdi tam hatırlamıyorum birisi var diye birisi söylüyordu isim vermeden bazıları onun Sergen olduğunu söylüyordu
Lüe’de içinde mi?Öyle. LÜE var belki bilirsin yedikleri içtikleri ayrı gitmez Sergenle o da diyor Fenerbahçe istesin Sergen Yalçın para bile konuşmaz diye.
Sergen konusunda bilglierlni çoğu ondan çıkıyor zatenLüe’de içinde mi?
Yok la onu sormuyorum. Ali Koç ‘un medya elemanları içinde bu var mı ?Sergen konusunda bilglierlni çoğu ondan çıkıyor zaten
YokYok la onu sormuyorum. Ali Koç ‘un medya elemanları içinde bu var mı ?
Başlarından biri oHmm yarı eleman yani hmm
Sercan ?