Çok samimi geliyorlar bana. Melikşah ve Boran Kuzum’u yan yana görmüştüm Melik, Boran’dan daha samimi davrandı bana.Hiç sevmiyorum bunları ben aslında.
Çok samimi geliyorlar bana. Melikşah ve Boran Kuzum’u yan yana görmüştüm Melik, Boran’dan daha samimi davrandı bana.Hiç sevmiyorum bunları ben aslında.
Boran şaşırtmadı. Zeynep Ocak'ı da ilk başlarda sevmemiştim yine öyle olabilir Melikşah için ama Bartu ile birlikte almayayım.Çok samimi geliyorlar bana. Melikşah ve Boran Kuzum’u yan yana görmüştüm Melik, Boran’dan daha samimi davrandı bana.
O kadar haklısın ki. Algı Eke'yle olan programı sayesinde sevmeye başladım.Boran şaşırtmadı. Zeynep Ocak'ı da ilk başlarda sevmemiştim yine öyle olabilir Melikşah için ama Bartu ile birlikte almayayım.
O kadar haklısın ki. Algı Eke'yle olan programı sayesinde sevmeye başladım.
Aa sevindim. Ben onlara hiç bakmadım ama Aşırı Ünlüler'in 1-2 bölümünde tavırları itici gelmişti şimdi pozitife evrildi düşüncem.İzliyorum onları ben de okul yılları en iyi bölümdü. Zeynep'i de o erkeklerle sevmiyorum muhalif olacaklar diye saçmalıyorlar bazen.
Aşırı Ünlüler'de Zeynep iyi bir daha izle şimdi. Burak Deniz bölümü favorim onda da.Aa sevindim. Ben onlara hiç bakmadım ama Aşırı Ünlüler'in 1-2 bölümünde tavırları itici gelmişti şimdi pozitife evrildi düşüncem.
Çok sevdiğim isimler gelirse bakıyorum Algı, Funda Eryiğit ve Ceren Moray'ınkini izlemiştim yeter. Karşısındaki konuğa göre tavrı iticileşebiliyor o yüzden gözümdeki pozitif havası bozulmasın şimdilik.Aşırı Ünlüler'de Zeynep iyi bir daha izle şimdi. Burak Deniz bölümü favorim onda da.
Çok sevdiğim isimler gelirse bakıyorum Algı, Funda Eryiğit ve Ceren Moray'ınkini izlemiştim yeter. Karşısındaki konuğa göre tavrı iticileşebiliyor o yüzden gözümdeki pozitif havası bozulmasın şimdilik.