Serdar Ortaç ve Bartu Küçükçağlayan'ın Canlı Yayını Instagram’ı Salladı!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile arkadaşı Melikşah Altuntaş’ın karantina günlerine özel başlattıkları Mücbir Sebepler adlı Instagram yayınına dün akşam ünlü şarkıcı Serdar Ortaç konuk oldu.

Pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç ile Bartu Küçükçağlayan’ın sohbeti bir rekora imza attı ve bu canlı sohbeti anlık yaklaşık 75 bin kişi izledi.

85K'lara çıktı ben izlediğimde. İlk Bartı bu yayını açarken 3k falandı. Baya yayınları sevildi. Ben bile heç olmasına rağmen alamıyorum gözlerimi. Kesin karantin bittikten sonra da devam edecekler. :D Hatta eminim kanallardan teklif de gider bu ikiliye.

2.000 - 3.000 kişiyken izliyordum. Melikşah’ı Bant Mag videolarından biliyorum ve seviyorum. Bartu da sempati duyduğum biriydi bu yayınla daha da sevdim. :A

Dün akşamki yayın resmen Instagram tarihinin zirve anlarıydı. :A Konuk olan ünlülerde en son Serdar Ortaç geldi, Ezgi Mola elinde güllaçla kapıyı çaldı, ürün yerleştirme yapılarak Melikşah’ın evine gidildi ve Kadıköy sokaklarında canlı reyting ölçümü yaptılar. :F Millet pencerelerinden Bartu diye bağırıyordu ve arabanın önünü kesiyorlardı. :F

45 gündür her gece 00.30’da sizi izlemek büyük keyif. :bhr:

2.000 - 3.000 kişiyken izliyordum. Melikşah’ı Bant Mag videolarından biliyorum ve seviyorum. Bartu da sempati duyduğum biriydi bu yayınla daha da sevdim. :A

Dün akşamki yayın resmen Instagram tarihinin zirve anlarıydı. :A Konuk olan ünlülerde en son Serdar Ortaç geldi, Ezgi Mola elinde güllaçla kapıyı çaldı, ürün yerleştirme yapılarak Melikşah’ın evine gidildi ve Kadıköy sokaklarında canlı reyting ölçümü yaptılar. :F Millet pencerelerinden Bartu diye bağırıyordu ve arabanın önünü kesiyorlardı. :F

45 gündür her gece 00.30’da sizi izlemek büyük keyif. :bhr:

Kuşum Aydın 100 bin yapmış. :A Gurur duydum abimle.:bhr:

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • İlginç
Reactions: xBUGRAx and Özgür
Yalnız Damla Bilic'in canlı yayınları min. 100 bin oluyor. Rekor tam olarak ne anlamadım ben:F

“Seksi olmak parmaklarımın ucunda” gibi bir açıklama yapmış onun hakkında konuştular. :F Bunlar genelde kimin haberini verseler iki üç gün içinde bağlanıyor yayına. :F

Veririm. :A
Gülben Ergen'in ayaklarına hesap açtılar onu kastetti sanırım. :A:A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • İlginç
Reactions: xBUGRAx