'Serdar Ortaç' Evlendi!

Gay'ler çocukta yapar :F:F -da niye öyle dedin anlamadım? Konunun öncesi vardi @mrt-06 ile ünlüler hakkında taaa ne zaman konuşmuştuk. Adamın aklında sohbet yer etmiş konuyu bu haberde tekrar getirmiş. Neden çıkış yaptın(b)
Çünkü Serdar Ortaç'ı severim ve adama "gay" diye iftira atılmasını hoş karşılamıyorum. :) Bak adam ne demiş Eylül 2013'te. Haklı bence ayıptır yani. :)

Ortaç, yıllardır cinsel tercihleri ilgi ilgili dedikodu yapanlara da isyan etti: "Bestelerim ve kazandığım paralarla hep insanların kıskançlığına maruz kaldım. Şimdi güzel giden ilişkim için konuşuyorlar, yarın çocuğum olsa başkasından derler!"

İster istemez gülüyor insan. :F
serdar_3759.jpg

Çünkü Serdar Ortaç'ı severim ve adama "gay" diye iftira atılmasını hoş karşılamıyorum. :) Bak adam ne demiş Eylül 2013'te. Haklı bence ayıptır yani. :)
Adam hakkında çıkacak olan dedikoduları biliyor işte. Önceden demiş "çocugum olsa başkasından derler" ne kadar cahilce konuşmuş. Oysa gaylerinde cocugu olur.

http://www.odatv.com/n.php?n=serdar-ortac-yalanindan-biktik-artik-2307121200

Haberde en dikkat çekici yer

Ya peki Serdar Ortaç bu gösteriye niye ihtiyaç duyuyor? Zeki Müren'in "450 kadınla yattım" demesi gibi, artık bu tür imajlara 21'inci yüzyılda ihtiyaç var mıdır?

Bu arada sen de boyuyla dalga geçme :X

Adam hakkında çıkacak olan dedikoduları biliyor işte. Önceden demiş "çocugum olsa başkasından derler" ne kadar cahilce konuşmuş. Oysa gaylerinde cocugu olur.

http://www.odatv.com/n.php?n=serdar-ortac-yalanindan-biktik-artik-2307121200

Haberde en dikkat çekici yer

Bu arada sen de boyuyla dalga geçme :X
Gay olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun peki?

Boyuyla dalga geçmedim pek resim hoşuma gitti paylaşayım dedim. :)

Ben de öyle düşünüyorum. :A Birde üstüne şarkı yapar. :F

Biz bu konuyu @Forumdash ile geçen yıl da konuşmuştuk evlenince iki kelam laf da mı etmeyelim? :D Senin hassasiyetini biliyorum bu konuda. :)
İyi kolay gelsin size o zaman. :)

Gay olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun peki?

Boyuyla dalga geçmedim pek resim hoşuma gitti paylaşayım dedim. :)

İyi kolay gelsin size o zaman. :)
Bizde ortalıkta konuşalan haberi kendmizce yorumluyorduk. "İFTİRA" yapmıyorduk:)
Tabiki de dalga geçtin başkasının yorumunu alıntılayıp üstüne aynı tarz resim paylaştin ve sonuçta sana gelecek olan cevabı az cok biliyordun:) Çünkü o konuya göre resim paylaşmişssin:)

Bizde ortalıkta konuşalan haberi kendmizce yorumluyorduk. "İFTİRA" yapmıyorduk:)
Tabiki de dalga geçtin başkasının yorumunu alıntılayıp üstüne aynı tarz resim paylaştin ve sonuçta sana gelecek olan cevabı az cok biliyordun:) Çünkü o konuya göre resim paylaşmişssin:)
Valla kanıtın varsa konuş arkadaşım yoksa adama gay demen iftiraya girer. :X

Ben Serdar'la dalga geçmedim sadece yatutarsa resmin takoz olup olmadığını biliyor mu bilmiyor mu diye merak ettim. :) Sana o kadar savundum adamı niye dalga geçeyim? :X

Valla kanıtın varsa konuş arkadaşım yoksa adama gay demen iftiraya girer. :X

Ben Serdar'la dalga geçmedim sadece yatutarsa resmin takoz olup olmadığını biliyor mu bilmiyor mu diye merak ettim. :) Sana o kadar savundum adamı niye dalga geçeyim? :X
Kıvanç'la dizideki adam kavga etmiş onu da mı değerlendirmeyelim??? Örnek verdim. Sen onu ispatlayabilecekmisin peki? Sende orda Kıvanç'a itham etmişsin:X Bizim @mrt-06 ile konuşmamizda aynı şey:X

Kıvanç'la dizideki adam kavga etmiş onu da mı değerlendirmeyelim??? Örnek verdim. Sen onu ispatlayabilecekmisin peki? Sende orda Kıvanç'a itham etmişsin:X Bizim @mrt-06 ile konuşmamizda aynı şey:X
Ben haber doğruysa demişim orada. :X Zaten Kıvanç'ın ruh halini biliyoruz geçenlerde de bir hayranına saldırmıştı. :X Ayrıca birine gay demek büyük bir itham hani bildiğin bir şey varsa tamam da yoksa doğru bulmam. :X