'Serdar Ortaç' Evlendi!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
thumbnail_1402133115.jpg

Ünlü popçu Serdar Ortaç sonunda muradına erdi!

44 yaşındaki Serdar Ortaç, Mayıs 2012'den bu yana kendinden 21 yaş küçük İrlandalı model "Chloe Loughnan" ile aşk yaşıyordu, sık sık evlilik haberleri çıkan ünlü ikili sonunda evlendi. Ünlülerin akın ettiği düğünde çiftinin nikahını Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül kıydı.

Düğünde Serdar Ortaç'ın annesi de kısa bir konuşma yaptı.

İşte o düğün töreninden kareler:
serdar-ortac_7959.jpg
serdar-ortac_7978.jpg
serdar-ortac_5866.jpg
serdar_3759.jpg
serdar_3262.jpg
emir-sarigul_7439.jpg

vay be adamın evlendiği kıza bak helal olsun valla :D

Tebrikler reyize ve yengeye 10 numara yakışmışlar. :D Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. :D

Evlendiği de çok genç. Bir de model. Boy anlamında doğrusu biraz ilginç durmuşlar. Serdar Ortaç'ta evlendiğine göre ortada hiçbir sorun yok. Mutluluklar dilerim. :)

Kız müthiş güzelmiş ya :D Hayırlı olsun adamda tip yok ama güzel kızla evlenmiş bakalım bizim halimiz ne olacak. Evlenmeyi düşünmüyorum bir ömür kendi başıma kalmak en güzeli. Allah bir yastıkta kocatsın

Gay'ler de evlenebilir:X Dikkat et resme, kız hiç Serdar'a bakıyormu?? Kız düğünün şükalalığına hayran kalıp baka kalmş:A Serdar bile kızı öpmüyor kız serdarın kafasını tutuyor düşün artık :F
Google'ye Serdar Ortaç gay mi yazınca bir ton şey geldi sen de böyle deyince iyice şüpheye düştüm. :F

Nikahını oğul Sarıgül kıymış. Bazı seyler ırsi ve babadan oğla geçiyor galiba..:)

İnşallah kısa sürede çocuk yapar da siz de huzura erersiniz. :)
Gay'ler çocukta yapar :F:F -da niye öyle dedin anlamadım? Konunun öncesi vardi @mrt-06 ile ünlüler hakkında taaa ne zaman konuşmuştuk. Adamın aklında sohbet yer etmiş konuyu bu haberde tekrar getirmiş. Neden çıkış yaptın(b)