O zaman seni Damla Can salavat zincirine davet ediyorum
Eh
O zaman seni Damla Can salavat zincirine davet ediyorum
Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdiKonusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacREKonusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
Konusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
Güzellik profesörü asterix ile oburiks.Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdiBil ki bizim masaya yatırmadığımız güzel yoktur forumda ✍️✍️✍️ @Sherlock
Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdiBil ki bizim masaya yatırmadığımız güzel yoktur forumda ✍️✍️✍️ @Sherlock
HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacRE
Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacRE
@Sherlock un Utku’nun geldiğini öğrenince ortama damlama hızı…Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...
https://twitter.com/x/status/1699426131789672859
Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...
https://twitter.com/x/status/1699426131789672859
CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...
@Yakamoz-Asi , ben gelsem bastonla bile gelemez.CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...
Bu defa gitmeden sakatlanmış katılmayacakmışHalk kahramanı Barış Murat Yağcı'yı sabırsızlıkla bekliyoruz
CANIM YOLDAŞIM BENİM 😳😳😳CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?