O zaman seni Damla Can salavat zincirine davet ediyorum
Eh
O zaman seni Damla Can salavat zincirine davet ediyorum
Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdi Bil ki bizim masaya yatırmadığımız güzel yoktur forumda ✍️✍️✍️ @SherlockKonusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacREKonusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
Konusu yok forumda, bir konusu olsun o eh olur oyṣ belki Allah bilir
Güzellik profesörü asterix ile oburiks.Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdi Bil ki bizim masaya yatırmadığımız güzel yoktur forumda ✍️✍️✍️ @Sherlock
Konusu vardı forumda aslında ünlü resimlerinde ama silinmiş herhalde bulamadım şimdi Bil ki bizim masaya yatırmadığımız güzel yoktur forumda ✍️✍️✍️ @Sherlock
HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacRE
Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...HALKIMIZ SULTAN KONUSU İSTİYOR DEMEK... BİZE HALKIMIZA KULAK VERMEK VE GEREKENİ YAPMAK DÜŞER, COMING SOON... @MasacRE
@Sherlock un Utku’nun geldiğini öğrenince ortama damlama hızı…Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...
Şerlok beyciğimin sultan konusunu duyunca ortama damlama hızı...
CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...
@Yakamoz-Asi , ben gelsem bastonla bile gelemez.CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...
Bu defa gitmeden sakatlanmış katılmayacakmışHalk kahramanı Barış Murat Yağcı'yı sabırsızlıkla bekliyoruz
CANIM YOLDAŞIM BENİM 😳😳😳CANIM YOLDAŞIMIN FORUMA GELDİĞİNİ DUYUNCA UÇARAK GELDİM ORTAMA...