Sercan Yıldırım ‘Survivor All Star 2024’ Kadrosunda!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,529
Puanı
1,060
IMG_7709.jpeg

TV8'in Acun Medya imzalı yarışma programı Survivor'ın 'All Star' sezonu için her gün yeni bir yarışmacı açıklanmaya devam ediliyor.

Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği programa, daha önce 2 kere katılmış olan Sercan Yıldırım dahil oldu.

Survivor All Star, yakında TV8'de!

• Beğendim
Reactions: MasacRE
En son sakatlanmıştı ve performansta sorun vardı galiba,2020'de izlemesem bile performansıyla çok konuşuluyordu ama nedense heyecan vermeyen bir yarışmacı.

En son sakatlanmıştı ve performansta sorun vardı galiba,2020'de izlemesem bile performansıyla çok konuşuluyordu ama nedense heyecan vermeyen bir yarışmacı.
2020’ye oranla kilo almıştı ve yeni evli falandı kendini yarışmaya verememişti. Kiloları göze batıyordu ve etkiliyordu performansını.

Şimdi Google’ya baktımda yakın zamanda ayrılmış. İyi hazırlanıp gelirse performans sergileyecektir.
2020’de bireyselde çok iyiydi

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
2020’ye oranla kilo almıştı ve yeni evli falandı kendini yarışmaya verememişti. Kiloları göze batıyordu ve etkiliyordu performansını.

Şimdi Google’ya baktımda yakın zamanda ayrılmış. İyi hazırlanıp gelirse performans sergileyecektir.
2020’de bireyselde çok iyiydi

AllStar'da kendini bireysele saklarsa bizim gibi evden izleyecek.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
AllStar'da kendini bireysele saklarsa bizim gibi evden izleyecek.
Çoğunun kazanma isteği bile yoktur, biraz para alıp kendi reklamının peşinde olurlar. illaki bu senede performansı hiç iyi olmayan isimler katılacaktır. Maksat süreç uzasın.
Bakalım bu senede durup dururken “sakatlıktan dolayı’ yarışmayı yatıda bırakan isimler olacak mı.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Çoğunun kazanma isteği bile yoktur, biraz para alıp kendi reklamının peşinde olurlar. illaki bu senede performansı hiç iyi olmayan isimler katılacaktır. Maksat süreç uzasın.
Bakalım bu senede durup dururken “sakatlıktan dolayı’ yarışmayı yatıda bırakan isimler olacak mı.
Muhakkak olacaktır.Mesajin burada dursun.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bence kazanma isteği vardır sonuçta hepsi yarışmayı seven insanlar hırsları ortaya çıkıyor ama bazıları kapasiteyi biliyorlar ve dediğin gibi biraz para+reklam kombinasyonu ile küçük bir tatile hazırlanıyorlar misal Gökhan Keser.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bence kazanma isteği vardır sonuçta hepsi yarışmayı seven insanlar hırsları ortaya çıkıyor ama bazıları kapasiteyi biliyorlar ve dediğin gibi biraz para+reklam kombinasyonu ile küçük bir tatile hazırlanıyorlar misal Gökhan Keser.
Bu arada Sercan ile alakalı şöyle bir edit var, o dönem bireyselde üstün başarıları vardı. Performansı ile en hakeden isimdi o sene ama sms olayı nedeni ile hakkı yenen bir başka isimdi. En son katıldığında kazanma isteği yoktu, hırsı yoktu ve erken elendi zaten. İlk sezonundada şampiyonlukta gözü olmadığını söylemişti (ikinci video)

İlk sezonunda bireyselde gösterdiği performans korkunç bir şeydi cidden. Kaç kişi başa çıkamamıştı adamla, paso tokatlıyordu bizimkileri maalesef :A Geçen sezonunda göbekli möbekli gelip de bir şey yapamamıştı neyse ki de çabuk kurtulmuştuk. Ama bu kez odaklı gelecek gibi geliyor bana. Karısından falan da ayrılmış zaten, kendini tamamen buraya kanalize edecek bence. O yüzden sıkıntı çıkarabilir maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İlk sezonunda bireyselde gösterdiği performans korkunç bir şeydi cidden. Kaç kişi başa çıkamamıştı adamla, paso tokatlıyordu bizimkileri maalesef :A Geçen sezonunda göbekli möbekli gelip de bir şey yapamamıştı neyse ki de çabuk kurtulmuştuk. Ama bu kez odaklı gelecek gibi geliyor bana. Karısından falan da ayrılmış zaten, kendini tamamen buraya kanalize edecek bence. O yüzden sıkıntı çıkarabilir maalesef :A
İlk sezon dediğin yerde bireyselde bir babako berkan vardı rakibi, bir de çeyrek cemalcan. Bu sefer o kadar kolay olmaz ne kadar hazırlansa da:X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
İlk sezon dediğin yerde bireyselde bir babako berkan vardı rakibi, bir de çeyrek cemalcan. Bu sefer o kadar kolay olmaz ne kadar hazırlansa da:X
Uzun adam ile bum adamı saymıyor musun :A Tabii ki bu sefer başka zorlu rakipleri de olacak ama iyi hazırlanırsa bence her türlü öne çıkar Sercan ya :A