Aynen kadın diksiyonu ve anlatışı ile resmen ekrana kilitliyordu yine öyle olacaktır.
Diksiyonu cidden çok düzgün birisi, ayrıca ses tonunu da seviyorum ben. Geçen sezon izlemedim, ama bu sezon izlerim.
Aynen kadın diksiyonu ve anlatışı ile resmen ekrana kilitliyordu yine öyle olacaktır.
İnci Ertuğrul'u Kaybolan Çiçekler'de seviyordum ama bu programda ne yazık ki emaneten gelmiş gibi duruyordu. Gerçi öyle de olmuş gibi bir şey oldu. XD.Diksiyonu cidden çok düzgün birisi, ayrıca ses tonunu da seviyorum ben. Geçen sezon izlemedim, ama bu sezon izlerim.
İnci Ertuğrul'u Kaybolan Çiçekler'de seviyordum ama bu programda ne yazık ki emaneten gelmiş gibi duruyordu. Gerçi öyle de olmuş gibi bir şey oldu. XD.
Bayramdan 2 hafta sonra başlarsa şaşirmam
Evet olay yeri de iyi reytingler alıyor diye hatırlıyorum ben onu başlatmayı hiç düşünmedi kanal heralde.İnci Ertuğrul'un sunumu cidden iyi, başarılı bir isim işinde. Ama Gerçeğin Peşinde gibi bir bir programda, Serap'ın ardından olmadı.
Gerçeğin Peşinde yerine Balçiçek'in sunduğu Olay Yeri'ni devam ettirse bu kadar göze batmazdı İnci bence.
Evet olay yeri de iyi reytingler alıyor diye hatırlıyorum ben onu başlatmayı hiç düşünmedi kanal heralde.
Gitsin tv8de haber sunsun Kurmaca olaylara gerek yok Esra yapıyor(dur)Haftaya başlasa keşke hemen. Serap'ı özledik.
Balçiçeği de bitirdiler. O kadın o programda ne anlatıyor ne yapıyor hiç bilmiyorum he .Aynen, hiç düşünmedi sanırım. Balçiçek'te Kanal D'ye gitti, aslında o program orada devam edebilirdi ama etmedi.
Gitsin tv8de haber sunsun Kurmaca olaylara gerek yok Esra yapıyor(dur)
Balçiçeği de bitirdiler. O kadın o programda ne anlatıyor ne yapıyor hiç bilmiyorum he .
Ya açar internetten bakarı sağlıkla ilgili sorunum varsa sağlıklı bilgi öğreneceğim diye o saatte uyanıp uykumdan feragat edemem.Sabahları denk geldikçe bakıyordum, sağlık konusunda iyi bilgiler veriyorlardı ama saati çok erkendi.
Ya açar internetten bakarı sağlıkla ilgili sorunum varsa sağlıklı bilgi öğreneceğim diye o saatte uyanıp uykumdan feragat edemem.
Tamam işte eğlence kanalı olarak kurmacaya devam etsin haber formatındaSerap'ın kurmacaya işi yok. Kurmaca ATV'nin işi. Ayrıca TV8 eğlence kanalı, haber değil.
Serap hanım güzel sunuyordu gelmesi iyi olmuş
Aynen abla. TV8'de kaçırmadan izliyordum, kaçırdığım zaman da gidip internetten izliyordum Serap için.
Gerçektenmi ya ne demek izliyorsun bu tarz programları sevmezsin diye düşünüyordum
Yok abla, seviyorum kriminal programları. (Müge hariç)
Ayy Mügeciğim suçu ne yahuu