Serçe Sarayı'na İki Yeni Oyuncu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurbanı mı oldu abartam istersen 2 reytinglere düştü diye bitti iffet.

Harika bir dizi geliyor.Merakla bekliyorum:.):)
Zamanında 8-9 reyting alıyordu sonra gözü aç olan star tv pt ye attı ondna önce ne avrdı hatırlamıyorum ama bir ara 4-5 e kadar düştü sonra pt 2 ye attı iyi gitti 22.30 da sonra onun önünde ne vardı bilmiyorum onun saati uzadı sonra iffet 23.30 da başlar oldu sonra finali zaten 23.45 de başladı yanılmıyorsam ?

Kurbanı mı oldu abartam istersen 2 reytinglere düştü diye bitti iffet.

Harika bir dizi geliyor.Merakla bekliyorum:.):)

Bak bakalım @*YıldırıM* acunu sollamış ab de bile zirveyi almış
https://mbasic.facebook.com/notes/hayatım-dizi/iffet-zirvede-291011-reytingleri/280764168621523/

Ekli dosyalar

• ifet.jpg
    ifet.jpg
    175.9 KB · Hit: 459
Son düzenleme:
Zamanında 8-9 reyting alıyordu sonra gözü aç olan star tv pt ye attı ondna önce ne avrdı hatırlamıyorum ama bir ara 4-5 e kadar düştü sonra pt 2 ye attı iyi gitti 22.30 da sonra onun önünde ne vardı bilmiyorum onun saati uzadı sonra iffet 23.30 da başlar oldu sonra finali zaten 23.45 de başladı yanılmıyorsam ?

https://mbasic.facebook.com/notes/hayatım-dizi/iffet-zirvede-291011-reytingleri/280764168621523/
o kadar abarttın ki star el değiştirmeden önce 4 alıyordu sonra 3 lere 2 lere düşünce bitirdi.starı kötüleyim diye uğraşıyorsun sanki:(

ya tamam da işte bu ilk bölümleriydi.6 7 bölümde falan dı.

o kadar abarttın ki star el değiştirmeden önce 4 alıyordu sonra 3 lere 2 lere düşünce bitirdi.starı kötüleyim diye uğraşıyorsun sanki:(

ya tamam da işte bu ilk bölümleriydi.6 7 bölümde falan dı.
Asla Star'ı kötüleme gibi bir lükse sahip değilim ki en çok izlediğim kanalı neden kötüleyim ? )) ben sadece dizinin çok iyi gittiğini daha sonra 4-5 lere düştükden sonra pt 2 ye alındığını ve orada da bile isteye bitirildiğini söyledim ama düştü evet saat 23.30 da dizi başlarsa 2-3 lere düşer tabiki

Esra Dermancıoğlu çok iyi bir transfer. Umarım yine kötü bir karakterle karşımıza çıkar.

Asla Star'ı kötüleme gibi bir lükse sahip değilim ki en çok izlediğim kanalı neden kötüleyim ? )) ben sadece dizinin çok iyi gittiğini daha sonra 4-5 lere düştükden sonra pt 2 ye alındığını ve orada da bile isteye bitirildiğini söyledim ama düştü evet saat 23.30 da dizi başlarsa 2-3 lere düşer tabiki
Acun yüzünden hayatimin rolü anneler ile kızları bide iffet bitmişti diye hatırlıyorum .sss :(

Diğerleri pek konusu yoktu tamam Hayatımın Rolü iyiydi Haluk bilginerin kadın kılığına girmesi vs ama konu tükenmişti ,keza anneler ile kızlarıda aynı

Ikisindede Ebrum oynuyordu :love1: :love1:
Ama bnce devam ederdi ptde reytingleri iyiydi :)

Kadro güzel ama Songül Öden o kadar abartıldıki sanki bir Beren Saat bu dizi TUTMAYACAK...

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy