Serçe Sarayı'na İki Yeni Oyuncu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,314
Puanı
1,060
thumbnail_1421407850.jpg

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Serçe Sarayı'ndan yeni bir haber daha var!

Diziye iki yeni oyuncu dahil oldu. Fatmagül'ün Suçu Ne?, Doksanlar ve Sil Baştan gibi yapımlarda rol alan Esra Dermancıoğlu ile Umutsuz Ev Kadınları, Benim İçin Üzülme ve Aşktan Kaçılmaz gibi dizilerde karşımıza çıkan Erkan Bektaş, yapımda izleyici karşısına çıkacak isimler olacak. Başarılı oyuncuların hangi rollerde oynayacağı ise henüz net değil.

Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İsmail Ege Şaşmaz ve Serkan Ercan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yapım, Serçe isimli dul bir kadının hikayesini anlatıyor.

Serçe Sarayı, Şubat ayında Star'da başlıyor!

96870.jpg

Son düzenleme:
Esra Dermancıoğlu çok çekici ama hala izleyemem ben bu diziyi.:F Diziye çok yakışır kötü yenge mukaddes.

Kadro gittikçe iyi bir hal almaya başladı. Zaten niyetim vardı şimdi izleyeceğim kesinleşti :X

Esra Dermancıoğlu eğer aynı rolde karşımıza çıkarsa kendi açısından kendini geliştirememiş sayılır lakin her izleyicinin istediği de Mukaddes gibi çıkması ...

Esra Dermancıoğlu güzel seçim olmuş. :)

Baska rollerle çıktı da noldu dizileri tutmadi :)
İşte oyunculukl üzerine yapışmış mesela Deniz Çakır kaıdn ferhunde olarak kötü bir rolde çıktı sonra İffet de masum bir kızıd olmadı daha sonra MY de yine kötü karakterdi sevildi anlatmak istediğim oyuncu her dalda başarılı olabilmeli yoksa onlaırn yaptığını herhangi biride yapabilir..

İşte oyunculukl üzerine yapışmış mesela Deniz Çakır kaıdn ferhunde olarak kötü bir rolde çıktı sonra İffet de masum bir kızıd olmadı daha sonra MY de yine kötü karakterdi sevildi anlatmak istediğim oyuncu her dalda başarılı olabilmeli yoksa onlaırn yaptığını herhangi biride yapabilir..

Iffetteki rolü tamdi yalnız dizide baya iyi izleniyordu :bhr: :bhr:

Kötü oynasin oda ayol daha iyi :)

Iffetteki rolü tamdi yalnız dizide baya iyi izleniyordu :bhr: :bhr:

Kötü oynasin oda ayol daha iyi :)
Dizi Star Tv nin kurbanı oldu yoksa YST yi geçen ilk ve nadir yapımlardan biriydi.

Kötü rol yakışırda kendini geliştirsin yoksa rol yakışmıyor demiyorum, oyuncu her rolün üstesinden gelen kişidir yoksa biz niye ona oyuncu diyelim ?

Dizi Star Tv nin kurbanı oldu yoksa YST yi geçen ilk ve nadir yapımlardan biriydi.

Kötü rol yakışırda kendini geliştirsin yoksa rol yakışmıyor demiyorum, oyuncu her rolün üstesinden gelen kişidir yoksa biz niye ona oyuncu diyelim ?
Kurbanı mı oldu abartam istersen 2 reytinglere düştü diye bitti iffet.

Harika bir dizi geliyor.Merakla bekliyorum:.):)

Yok çok çok övülmediği derken yani şey diyorum. Hani mesela dizi başladı herkes diziyi övmeye başlarsa belki bir şans veririm. Ve tabi Salı Çarşamba ya da Perşembe başlamalı. :D
Perşembe olacak bence.Sen Paramparçaya da öyle başlamıştın galiba.Övülmüştü öyle izlemiştin.

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy