Serçe Sarayı Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,200
Puanı
1,059
thumbnail_1425583628.jpg

Star TV'nin yeni dizisi Serçe Sarayı'ndan maalesef kötü haber geldi!

Endemol yapım imzalı, Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İsmail Ege Şaşmaz, Serkan Ercan gibi isimlerin yer aldığı Serçe Sarayı, bu hafta 5. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzlenme oranlarında istenilen sonucu elde edemeyen yapım; TOTAL'de 1.88 reytingle 29. sırada AB'de ise 2.50 reytingle 12. sırada yer almıştı.

Hal böyle olunca da yapımcı firma ve kanal anlaşarak diziyi stok bölümler yayınlandıktan sonra bitirme kararı aldı.

Perşembe gününün lideri olacaktı hani? :A
Geçmiş olsun yapıma, Mert Fırat ve Alican adına üzüldüm. Esra adınada. :(

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Songulun ikinci dizisi yayindan kalkti digeri mukemmel cift dizisiydi

Keşke tutsaydı, ama sağlık olsun. Böyle iddialı bir yapımın gerilerde kalması kanalı da çok üzmüştür. Neticede beklenen bir haberdi. Tüm ekibe yeni projelerinde başarılar.

"Sırça Saray" diye okudum bir an. Dedim nasıl bu eseri uyarlamasına izin vermiş hükümet? Neyseki sonradan farkettim, alakası yokmuş. :) Gerçi Sebahattin Ali'nin Sırça Köşk'ü de 1-2 bölümde RTÜK tarafından yayından kaldırılırdı.

Geçmiş olsun. Çok abartılmıştı ve bende beklentiyi büyük tutum ama fos çıktı. Songül'e yeni işlerinde başarılar.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
@aserat54'ün Perşembe'yi silip süpürmesini beklediği dizisine yazık oldu. :A
2. bölümden sonra bırakmıştım zaten, o yüzden pek üzülmedim. Zaten bu yıl pek çok diziyi bırakmak zorunda kaldım. Perşembe'yi silip süpürmeyi bırak, artıklarını bile toplayamadı maalesef. :A