"Çok iyi giden bir film berbat bir final hamlesiyle nasıl rezil edilir isimli dersimiz ektedir."
"Aslıcığım için izledim ama aslıcığımı görmenin bedeli dünyanın en şımarık ve tatlı olmayan çocuğuna (can) 1 saat 45 dakika katlanmaktı"
"Senaryosundaki bazı detaylar çok yapmacık dursa da hikayenin geneli güzel bence. Vakit geçirmek için izlenebilir."
"Hikayeye bak çok düşündünüz mü bunu"
"bir fikrim var keşke film olsa diyen liseli bir kızın hayalini gerçekleştiren netflixi kutluyorum."
"ay yine bi wattpad kurgusu gibi senaryo ba-yıl-dımmm!"
"kavak yelleri deniz mine reunion yapmaları...film klişe olan her şeyi veriyo ama çıtır işte izleniyo"
"bu filmi izledim de iyi mi kötü mü karar veremedim kötüydü ama galiba ya shdksls ve ağladım birazcık
"
"Biraz klasik bir film ama off beni aglatan filmlere bayiliyorum🥲🥲🥲"
"Son sahnesi ttatlıydı yaa"
"anne oğul sahneleri harici izletmedi"
"tam aglayacakken bogazimda kaliyo agiz tadiyla aglatmadiniz ya"
"taze izleyip geldim. evet klişe dolu film. fragman neyse film de neredeyse o. ama kötü mü hayır değil. işten çıktım, yorgunum kafa dağıtmak istiyorum filmi. üstüne aslı enver, kaan urgancıoğlu bonus. daha ne isteyim.."
"Bi noktada plot twisti önceden tahmin edip yok artık o kadar da kötü bitirmezler demiştim, tam olarak tahmin ettiğim gibi bitti. Senaryonun, diyalogların dandikliğini geçtim hiçbir duyguyu da geçirememişler"
"Kaan Urgancıoğlu hatırına izledik. Klişenin de klişesi senaryo, tam da Netflix'ten beklendiği gibi. Bir Kaan Urgancıoğlu neler yaptırıyor insana..."
"Senaryo dinamiği çok başarılı, sanat ve hatıra üzerine dikkat çeken detaylara sahip kaliteli bir film. Şaşırtıcı bir labirent yoluyla asıl hikayesini anlatan film, tabi finaliyle şaşırtmıyor elbet. Ama felaketleri daha çok hayal gücü ile anlatma stiliyle dikkatimi çektim Aşk, arkadaşlık, dram, duygu ve sevgi üzerine olan hikayesi de samimi yerden yaklaşıyor. Sadece çok fazla müziğe boğulmayabilirmiş, görüntüsüyle hissediliyor duygusu aslında. Deli dolu kızımız Aslı Enver, karakterine sıkı sıkıya bağlanmış şahane performansıyla göz dolduruyor. Mert Ege Ak ile yakaladıkları anne-oğul uyumu da dikkat çekiyor. Kaan Urgancıoğlu da ikiliye uyumlu bir eşlik olmuş. Ezgi Senler de tatlı bir renk katıyor..."
"kaan urgancıoğlu senin için bile katlanılmazmış bu filme
"