2022 Sen Yaşamaya Bak - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,499
Puanı
1,061
SenYa%C5%9FamayaBak.jpg

Sen Yaşamaya Bak (2021)

Tür:
Komedi, Dram
Süre: 104 dk

Yönetmen: Ketche
Senaryo: Hakan Bonomo

Oyuncular:
Aslı Enver
Kaan Urgancıoğlu
Mert Ege Ak

IMDb Linki

Konu:
Melisa, oğlu Can'ı tek başına büyüten bekar bir annedir. Hasta olduğunu öğrenmesiyle onun hayatı bambaşka bir hal alır. Çok az ömrü kalan Melisa, hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp, Can'ı emanet edebileceği birini bulabilecek midir?
Fragman:

Ufodan sonra mesafeli olduğum bir diğer film. Genelde diğer yorumlara bakmadan filmi izlerim ancak burada ki yorumları görmek için can atıyorum. Gelen tepkilere göre izleyebilirim.

Ufodan sonra mesafeli olduğum bir diğer film. Genelde diğer yorumlara bakmadan filmi izlerim ancak burada ki yorumları görmek için can atıyorum. Gelen tepkilere göre izleyebilirim.
Forumda izleyen çıkar mı, sanırım @Aserat ve @Yiğitt izler. Bir de @Angelica izler belki ve zaten çok beğenecektir filmi. :A

Forumda izleyen çıkar mı, sanırım @Aserat ve @Yiğitt izler. Bir de @Angelica izler belki ve zaten çok beğenecektir filmi. :A

Evet izleyeceğim ve eminim beğeneceğim :A
------

Öyle yapacağımı sanmıyorum çünkü filmde romantikten uzaklaşmaları lazım. Ufo ve diğer aşk filmi ardından bu. İzleyip prim vermeye hiç niyetim yok.

Bu film romantik değil ki konuyu anlamamışsın sen sanırım onlar öyle diye hepsi öyle olamaz önyargı ile yaklaşma izle bence :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
------

Bu film romantik değil ki konuyu anlamamışsın sen sanırım onlar öyle diye hepsi öyle olamaz önyargı ile yaklaşma izle bence :D
9'dan aşağı puan beklemiyorum senden, hatta bir sürpriz yapıp 10 puan bile verebilirsin ama en az 9 puan bekliyorum senden. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
------

Yoo konuyu gayet anladım. Eğer izlemeye karar verirsem diye anladığım ve muhtemel senaryoyu yazacağım şimdi..

“Melisa ölmeden önce oğlunu emanet edecek bir adam arar. TESADÜFEN bir adamla karşılaşır. İlk başta birbirlerinden nefret eder gibi sahneye yansır ancak meğer bu nefretten doğan bir aşkmış. aşkları giderek büyür ve oğlu ile vakit geçirmeye başlarlar. Kadın ideal adamı bulduğunu düşünür. En son seyirciyi mutlu son mu beklemektedir kötü son mu orası senaristin bileceği iş..”

Filmle dalga geçmek için yazmadım bu arada. Bu tür filmler genelde böyle oluyor çünkü. Eğer tahminim tutarsa bir “haklıymışsın” ı alırım :D @Angelica

• Güldürdün
O zaman bu bir ilk olur. Daha önce beğenmeyip düşük puan verdiğine neredeyse hiç şahit olmadım. :A

Sen benim etkinlikteki film yorumlarımı verdiğim puanı görmemişsin o zaman 6 verdiğim de oldu çünkü :D
------

Yoo konuyu gayet anladım. Eğer izlemeye karar verirsem diye anladığım ve muhtemel senaryoyu yazacağım şimdi..

“Melisa ölmeden önce oğlunu emanet edecek bir adam arar. TESADÜFEN bir adamla karşılaşır. İlk başta birbirlerinden nefret eder gibi sahneye yansır ancak meğer bu nefretten doğan bir aşkmış. aşkları giderek büyür ve oğlu ile vakit geçirmeye başlarlar. Kadın ideal adamı bulduğunu düşünür. En son seyirciyi mutlu son mu beklemektedir kötü son mu orası senaristin bileceği iş..”

Filmle dalga geçmek için yazmadım bu arada. Bu tür filmler genelde böyle oluyor çünkü. Eğer tahminim tutarsa bir “haklıymışsın” ı alırım :D @Angelica

Tanıtımdan anladığım kadarı ile nefretle başlamaya benzemiyor bence gayet neşeli tanışmaları birazdan izleyeceğim bakalım bence sen yinede izle ısrar edip sana izlettireceğim en sonunda :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Araf and Gizmen
Sen benim etkinlikteki film yorumlarımı verdiğim puanı görmemişsin o zaman 6 verdiğim de oldu çünkü :D
------

Tanıtımdan anladığım kadarı ile nefretle başlamaya benzemiyor bence gayet neşeli tanışmaları birazdan izleyeceğim bakalım bence sen yinede izle ısrar edip sana izlettireceğim en sonunda :A
İzlemek istemezsem izlemem ki. İsterse film ekibi “nolur izleyin gizmen bey” desin :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gizmen
  • Beğendim
------

"Neredeyse" dedim zaten, nadiren şahit oldum ama genel olarak puanlarını hep 9 puan olarak gördüm ve genelde hepsini çok beğendin. :A

• Güldürdün
"Neredeyse" dedim zaten, nadiren şahit oldum ama genel olarak puanlarını hep 9 puan olarak gördüm ve genelde hepsini çok beğendin. :A

Az önce tamamladım filmi filmde öyle bir süpriz var kii hiç düşünmediğiniz hiç aklınıza gelmeyen bir konu başta klişe diye düşündürüyor ama sonra öyle süprizler çıkıyor ki karşınıza şok oluyorsunuz bir sahnede nasıl ya bu nasıl olur dedim hadi canım nasıl yani dedim yukarda attığım Ranini nin dediği gibi gerçekten yiyorsunuz anlatılanı anlatım diline bayıldım bence mutlaka izle :D

• Güldürdün
Reactions: Araf