'Sen Benimsin' Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Sen Benimsin Final Yapıyor!

thumbnail_1438673820-150x150.jpg

FOX'un sevilen dizisi Sen Benimsin'in final yapacağı iddia edildi!

Uçankuş'un haberine göre, Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu, başrollerini Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Seda Akman, Buket Derelioğlu, Ekin Türkmen ve Ruhi Sarı gibi isimlerin paylaştığı Sen Benimsin, 13. bölümde sona erecek.

Bu iddianın doğruluğu ise henüz belli değil.

Sen Benimsin, yeni bölümleriyle her Pazar 20.15'de FOX'ta!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ab grubunda 1 reyting alıyor mümkün değil devam etmesi bu sezon foxun işi zor bence bütün dizileri sert bir düşüşe geçecektir

Eğer doğruysa geç bile kalınmış bu karar için. Bu arada Fox'un bu ratinglere 13. bölüm sabretmesi ilginç diğer iki diziye 13 bölüm fırsatı bile vermeyen bir kanaldan bahsediyoruz :A

Beklenen haber, kaliteli olmadığı gibi reytingleri de pek iyi değildi. Belki yeni sezonda başlasa tutabilirdi, ama yaz için çok ağır bir diziydi.

Aynen abi.Mesela Show un tanıtımında da Ne Münasebet yok :)
Ben iki diziyi fena karıştırmışım. :) Bu haberi mesela 1 saat önce Uçankuş'ta görmüştüm ama önemsemeden geçtim. Çünkü haberi açtığımı düşünmüştüm (hani Şehrin Melekleri final haberi açtım ya :))

ayyy yine aynı şeyleri söyleyecem ama bu gökhan keser hakkında hep düşüncem sabit fzik dışında bir şey yok ne sesi iyi nede oyunculuğu iki yöndende beceriksiz eğer acun bunu gündemde tutmasaydı çoktan ismini bile kimse anmazdı bu adamın bu diziden sonra kaybolur gider zaten dizi teklifleride daha gelmez :F:F:F

Bence güzel diziydi ben ara ara denk geliyordum ama oyunculukların vasat oluşu biraz da etkiledi bence diziyi.

Guzel diziydi keske devam edebilseydi ama en azindan final sansi taninmis 13.bolumde

Haber yalandır yine. :)

Çünkü haftaya 13.bölüm (yeni bölüm)

kaynak: ben ve fox.com.tr

kapatır mısın? @denizz19

Bu dizinin konusundan çok çekildiği yer ve görüntü kalitesi beni etkiliyor. Final olması çok yakın ,reytingler çok düşük...

Aynen kesin finalmiş. Hüseyin Samson'a da sordum oda 13.bölüm final seyircimize gönülden teşekkür ederiz yazdı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy