Niye olayı dramtize ediyorsun beeÖyle olacağı kesin de, yine de insan yaşarken sevildiğini bilmek istiyor
Niye olayı dramtize ediyorsun beeÖyle olacağı kesin de, yine de insan yaşarken sevildiğini bilmek istiyor
Genel olarak sevgiye muhtacımNiye olayı dramtize ediyorsun beeŞuan acıdım. Bu kadar mı benim sevgime muhtaçsın
Genel olarak sevgiye muhtacımAcıma duygunun olmasına sevindim
Şuan acayip bişey yazcaktım baktim çok kötü olacak neyseÖyle diyorumArtık bana iyi davran
ne yazcaktın merak ettim hemen yazŞuan acayip bişey yazcaktım baktim çok kötü olacak neyse
Çok beklersinne yazcaktın merak ettim hemen yaz
Özelden yaz bi yerden yaz bak lütfenÇok beklersin
Yarım saat geçmiş üstünden unuttum, unuttumÖzelden yaz bi yerden yaz bak lütfen
Yalanı bırak söyle şunu plssYarım saat geçmiş üstünden unuttum, unuttum😛😛
Ben borcumu ödeyen biriyim. Sana yalan borcumun oldugunu bilmiyordumYalanı bırak söyle şunu plss
Borcunu ödeyen birisi olsan unuttuğunu söylediğin şeyi söylerdin, unutmadığını ikimizde biliyoruzBen borcumu ödeyen biriyim. Sana yalan borcumun oldugunu bilmiyordum
Niye benim beynim sana mi connectliBorcunu ödeyen birisi olsan unuttuğunu söylediğin şeyi söylerdin, unutmadığını ikimizde biliyoruz
Az önce söylediğin şeyi unutmayacak kadar bunak olmadığını herkes biliyorNiye benim beynim sana mi connectliNerden biliyorsun unutup unutmadiğimi
Az önce ne dedim kiAz önce söylediğin şeyi unutmayacak kadar bunak olmadığını herkes biliyor
Bu sezon çökmüşlerdi zaten @xBUGRAx ın Portakal beyine geçiliyorlardı
Senin diziyi hanzo çökertir inş.Bu sezon çökmüşlerdi zaten @xBUGRAx ın Portakal beyine geçiliyorlardıBenim aklıma gelen tek şey Ertuğrulun gidip hanzo Burağın gelecek olmasına güveniyorlar boşa güvende sayılmaz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?