Niye olayı dramtize ediyorsun beeÖyle olacağı kesin de, yine de insan yaşarken sevildiğini bilmek istiyor![]()
Niye olayı dramtize ediyorsun beeÖyle olacağı kesin de, yine de insan yaşarken sevildiğini bilmek istiyor![]()
Genel olarak sevgiye muhtacımNiye olayı dramtize ediyorsun beeŞuan acıdım. Bu kadar mı benim sevgime muhtaçsın
![]()
Genel olarak sevgiye muhtacımAcıma duygunun olmasına sevindim
![]()
Şuan acayip bişey yazcaktım baktim çok kötü olacak neyseÖyle diyorumArtık bana iyi davran
![]()
ne yazcaktın merak ettim hemen yazŞuan acayip bişey yazcaktım baktim çok kötü olacak neyse![]()
Çok beklersinne yazcaktın merak ettim hemen yaz![]()
Özelden yaz bi yerden yaz bak lütfenÇok beklersin![]()
Yarım saat geçmiş üstünden unuttum, unuttumÖzelden yaz bi yerden yaz bak lütfen![]()
Yalanı bırak söyle şunu plssYarım saat geçmiş üstünden unuttum, unuttum😛😛
Ben borcumu ödeyen biriyim. Sana yalan borcumun oldugunu bilmiyordumYalanı bırak söyle şunu plss![]()
Borcunu ödeyen birisi olsan unuttuğunu söylediğin şeyi söylerdin, unutmadığını ikimizde biliyoruzBen borcumu ödeyen biriyim. Sana yalan borcumun oldugunu bilmiyordum![]()
Niye benim beynim sana mi connectliBorcunu ödeyen birisi olsan unuttuğunu söylediğin şeyi söylerdin, unutmadığını ikimizde biliyoruz![]()
Az önce söylediğin şeyi unutmayacak kadar bunak olmadığını herkes biliyorNiye benim beynim sana mi connectliNerden biliyorsun unutup unutmadiğimi
![]()
Az önce ne dedim kiAz önce söylediğin şeyi unutmayacak kadar bunak olmadığını herkes biliyor![]()
Bu sezon çökmüşlerdi zaten @xBUGRAx ın Portakal beyine geçiliyorlardı
Senin diziyi hanzo çökertir inş.Bu sezon çökmüşlerdi zaten @xBUGRAx ın Portakal beyine geçiliyorlardıBenim aklıma gelen tek şey Ertuğrulun gidip hanzo Burağın gelecek olmasına güveniyorlar boşa güvende sayılmaz aslında
![]()