@destere e @Harunnn60 mezar kazmıştı @xemrexxx de bana kazarSende gebersende artık mezara gömsek@xemrexxx
@destere e @Harunnn60 mezar kazmıştı @xemrexxx de bana kazarSende gebersende artık mezara gömsek@xemrexxx
Ölme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı
@pompy Gelip çıkarıyor rahatca geberemiyoruzkıÖlme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı
Seninde suçun yok
Nasıl bir beyin nasıl bir kafaMezardan adam çıkarmak nedir
pompy e söylicem sizin mezarlara bomba koysun kemikleriniz bile kalmasın hortlarsınız falan sonraÖlme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı
Bir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompypompy e söylicem sizin mezarlara bomba koysun kemikleriniz bile kalmasın hortlarsınız falan sonra
alem bu çocukBir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompy@Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Klon olayıBir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompy@Forumdash @MasacRE @Harunnn60
saniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Ölme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı
Klon olayı
Queen Asiye sizi çatlatıyor?Bıktım şu Saniyeden yaa
Asiye'yi seviyorum boşuna kudurmaQueen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Queen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
@Harunnn60 da benle aynı düşünen yorumlarını görmüştüm bu dizinin her fragmanı birbirine benziyorQueen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
@Harunnn60 da benle aynı düşünen yorumlarını görmüştüm bu dizinin her fragmanı birbirine benziyorSankı tümf ragmanlar voll şeklidne ilerliyor gibi@serhatt @Forumdash
asiyeyi taklit etme bunak teyze .ssAsiyeyi seviyorum ben yengemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?