@destere e @Harunnn60 mezar kazmıştı @xemrexxx de bana kazarSende gebersende artık mezara gömsek@xemrexxx
@destere e @Harunnn60 mezar kazmıştı @xemrexxx de bana kazarSende gebersende artık mezara gömsek@xemrexxx
Ölme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı
@pompy Gelip çıkarıyor rahatca geberemiyoruzkıÖlme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı![]()
Seninde suçun yok
Nasıl bir beyin nasıl bir kafaMezardan adam çıkarmak nedir![]()
pompy e söylicem sizin mezarlara bomba koysun kemikleriniz bile kalmasın hortlarsınız falan sonraÖlme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı![]()
Bir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompypompy e söylicem sizin mezarlara bomba koysun kemikleriniz bile kalmasın hortlarsınız falan sonra![]()
alem bu çocukBir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompy@Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Klon olayıBir bölümünde beni mezardan çıkarıp organ ekleyip tekrar yaşatıyordu sankı oyuncak bebeğe pil takıp çalısıtıyor gibi @pompy@Forumdash @MasacRE @Harunnn60
saniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Ölme vaktin geçti birileri kazsın artık şu mezarı![]()
Klon olayı![]()
Queen Asiye sizi çatlatıyor?Bıktım şu Saniyeden yaa
Asiye'yi seviyorum boşuna kudurmaQueen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Queen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
@Harunnn60 da benle aynı düşünen yorumlarını görmüştüm bu dizinin her fragmanı birbirine benziyorQueen Asiye sizi çatlatıyor@Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @Maskeli Fedai
@Harunnn60 da benle aynı düşünen yorumlarını görmüştüm bu dizinin her fragmanı birbirine benziyorSankı tümf ragmanlar voll şeklidne ilerliyor gibi
@serhatt @Forumdash
asiyeyi taklit etme bunak teyze .ssAsiyeyi seviyorum ben yengemmm