Hahah Aaa @Harunnn60 ı karıştırma şimdi kayışları koparsa görürsündestere ile senin aranda kendi pozisyon arayan @Harunn60 dı hatta aranıza almadınız diye tavır yapıyor
Hahah Aaa @Harunnn60 ı karıştırma şimdi kayışları koparsa görürsündestere ile senin aranda kendi pozisyon arayan @Harunn60 dı hatta aranıza almadınız diye tavır yapıyor
sus kız ben senin aklından geçeni okuyorumBenim bundan niye haberim yok anemm gerçek sanmayın bu totoşu
sus kız ben senin aklından geçeni okuyorum
Dizi iyi güzel de ne bileyim
Boğuyor biraz izlerkenNazlanma askerde izlerken gelincemi izlemicen be izle işte
Boğuyor biraz izlerken
Kuşum genelde gündüz uyuyor gece uyanıyor
Kırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserimKırgın Çiçekler'i izlemenin yan etkileri.
Kullanmıyon ki bir şey olmazKırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserim
Kırgınların 1 sezonda (toplam) aldiği reytingi 13 bölümde almıştırKırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserim
Aldığı reytingi kesinlikle hak etmiyor bu dizi. Bomboş gün olduğu için alıyor daha çok. Seviyesi 7-8 reyting ötesi değil.Kırgınların 1 sezonda (toplam) aldiği reytingi 13 bölümde almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?