Hahah Aaa @Harunnn60 ı karıştırma şimdi kayışları koparsa görürsündestere ile senin aranda kendi pozisyon arayan @Harunn60 dı hatta aranıza almadınız diye tavır yapıyor![]()
Hahah Aaa @Harunnn60 ı karıştırma şimdi kayışları koparsa görürsündestere ile senin aranda kendi pozisyon arayan @Harunn60 dı hatta aranıza almadınız diye tavır yapıyor![]()
sus kız ben senin aklından geçeni okuyorumBenim bundan niye haberim yok anemm gerçek sanmayın bu totoşu
sus kız ben senin aklından geçeni okuyorum![]()
Dizi iyi güzel de ne bileyim![]()
Boğuyor biraz izlerkenNazlanma askerde izlerken gelincemi izlemicen be izle işte
Boğuyor biraz izlerken![]()
Kuşum genelde gündüz uyuyor gece uyanıyor
Kırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserimKırgın Çiçekler'i izlemenin yan etkileri.![]()
Kullanmıyon ki bir şey olmazKırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserim![]()
Kırgınların 1 sezonda (toplam) aldiği reytingi 13 bölümde almıştırKırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserim![]()
Aldığı reytingi kesinlikle hak etmiyor bu dizi. Bomboş gün olduğu için alıyor daha çok. Seviyesi 7-8 reyting ötesi değil.Kırgınların 1 sezonda (toplam) aldiği reytingi 13 bölümde almıştır![]()