Senin gozlerin ve algilarin bozuk.sdOğlanlara sulanıyor işte sen yanlış anlıyorsun
Senin gozlerin ve algilarin bozuk.sdOğlanlara sulanıyor işte sen yanlış anlıyorsun
Algıcı sensinSenin gozlerin ve algilarin bozuk.sd
La ikisi ayni sey mi algici olmakla algisi bozuk olmak 😱Algıcı sensin
Benim algılarla işim yok işte onu diyorum senin varLa ikisi ayni sey mi algici olmakla algisi bozuk olmak 😱
Sen Kim algi yaratmak KimBenim algılarla işim yok işte onu diyorum senin var
Senin kadar olamıyoruz işteSen Kim algi yaratmak Kim
Algıcı sensin
ay resmen @Çiğdem- e ve @destere ye yapmak istediğimi yapmış asiyeciğimOyy Asiye'm OyyyEn çok da Mustafa yüzünden Asiye'ye üzülüyorum
kız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlarAsiyeye bayılıyorum yaa bu ara demiyor ama ney mıstafam ney demesine bayılıyorum
kız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküpoka basıcan hogatha
Hahahah @Harunnn60 benzetmende uyumlu evetkız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküpoka basıcan hogatha
Hayırdır para mı teklif etti bunlar sanakız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküpoka basıcan hogatha
@Harunnn60 ın kara kaplı defterine yazılma cnm bu sefer sonun gelirHayırdır para mı teklif etti bunlar sanaÇok savunucu oldun
kız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek
Biz unutuluruz @Harunnn60 unutulmazkız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek@Harunnn60
Bunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımmkız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?