SÇK Yeni Başlangıçlar Yakında Fox Play'daAklıma geldi. 4N1K'nın da sezon finali PT2'de yayınlanmıştı Ayla'nın TV'de ilk kez olmamasına rağmen. Keşke onun gibi dijitale geçse de TV rahatlasa biraz.
Başladığı gibi bitmesin de.SÇK Yeni Başlangıçlar Yakında Fox Play'da
Tekrar Çal Kapımı. Yakında Fox Play'daSÇK Yeni Başlangıçlar Yakında Fox Play'da
İlk aşka benzer olay yaşanır kesinAklıma geldi. 4N1K'nın da sezon finali PT2'de yayınlanmıştı Ayla'nın TV'de ilk kez olmamasına rağmen. Keşke onun gibi dijitale geçse de TV rahatlasa biraz.
nE? Saçmalıkta nirvanaGecenin o saatinde doğru düzgün bir şekilde izlenileceğini düşünmüyorum. Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın tam en heyecanlı olduğu anlar. TV'de o saatte yayınlamak yerine FOXPlay'de bol reklamlı bir şekilde yayınlasalar platform için daha iyi olurdu.
Ayrıca, Savaşçı'nın yarın özetli başlayıp da gelecek hafta özetsiz yayınlanacak olması da ayrı bir saçmalık.
Oooo enteresan bir tahmin hiç böyle düşünmemiştim. Ama aklıma çok yattı şuan.Sen Çal Kapımı'yı izleyenler o saatte çoktan yatmış olur. İlk 20'ye giremez hiç bir grupta.
O harika.Çok iyi bir yorum okudum twitterde
''Sen Çal Kapımı ile Sahura doğru''
HarikaÇok iyi bir yorum okudum twitterde
''Sen Çal Kapımı ile Sahura doğru''
gözlerini kapatırsınTam ezan okunurken yanlışlıkla öpüşme sahnesi denk geldik orucum kabul olur mu olmaz mı ?