Anam yok yok. Cumartesi bence hem çok izlenmez hem de SÇK fanları rahat vermez set met basar.Öff hala devam mı bu dizi ya bitse de yerine masumiyet gelse
Çarşamba dan daha iyi bi sonuç alır bence. Doğru yapar mı yaparlarAnam yok yok. Cumartesi bence hem çok izlenmez hem de SÇK fanları rahat vermez set met basar.
Aslında çarşambaya gelecek bir dizi büyük patlayacak bence de ama o bu olmayabilir. Cumartesi bana nedense daha kötü olacak gibi geliyor.Çarşamba dan daha iyi bi sonuç alır bence. Doğru yapar mı yaparlar
Cumartesi bana daha iyi gidicek gibi duruyorAslında çarşambaya gelecek bir dizi büyük patlayacak bence de ama o bu olmayabilir. Cumartesi bana nedense daha kötü olacak gibi geliyor.
Cumartesi tutan 3 tane yapım var zaten. Yenisine pek yer olduğunu düşünmüyorum.Cumartesi bana daha iyi gidicek gibi duruyor
Çarşamba ya göre yer var benceCumartesi tutan 3 tane yapım var zaten. Yenisine pek yer olduğunu düşünmüyorum.
Orası da doğru da yasaklar falan biterse eğer yakında o da kötü etkiler.Çarşamba ya göre yer var bence
Doğru o da varOrası da doğru da yasaklar falan biterse eğer yakında o da kötü etkiler.
Aynen. Biraz fazla detaycı yaklaşıyorum şu konulara.Doğru o da var
Belli belliAynen. Biraz fazla detaycı yaklaşıyorum şu konulara.
Kavga etmeyecek kadar samimiler. Diziyi karalamasınlar çok uyumlular ikisini de gözlemledim