Semih Şentürk, Amedspor'a Attığı Gol Sonrası Asker Selamı Verdi

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
Bir dönem Fenerbahçe'nin nöbetçi golcü lakabıyla anılan Semih Şentürk bugün oynanan Başakşehir-Amedspor karşılaşmasında 90+5'te attığı golle durumu 2-2 yaptı,gol sevincinden sonra Semih Şentürk asker selamı verdi.

CZ0LC1YUAAAoAiW.jpg

Son düzenleme:
Bir Diyarbakırlı olarak bu tür hareketleri yanlış buluyorum. Özellikle böyle topluma mahal olmuş insanların yapması hiç hoş değil. Karşısında futbol oynayan takımın suçu ne? Seyircinin suçu ne? Her şeyden önce halkın suçu ne?

Diyarbakırspora aynısını Bursaspor'da yaptı ve halen bu iki ilin takımları arasında sıkıntı var. Keşke semih bu hareketi başka maçta yapsaydı [emoji20]

Bir Diyarbakırlı olarak bu tür hareketleri yanlış buluyorum. Özellikle böyle topluma mahal olmuş insanların yapması hiç hoş değil. Karşısında futbol oynayan takımın suçu ne? Seyircinin suçu ne? Her şeyden önce halkın suçu ne?

Diyarbakırspora aynısını Bursaspor'da yaptı ve halen bu iki ilin takımları arasında sıkıntı var. Keşke semih bu hareketi başka maçta yapsaydı [emoji20]
Seyircinin suçu mu ne? Bu kulubün ismiyle, logosuyla falan amacı belli. Seyircisi sürekli marşımızı ıslıklıyor. Kimsenin bir suçu olmasa bile sanki ayıp bir şey yapıyormuş gibi yazmışsın. Küfür etmiyor ki mehmedimize selam gönderiyor. Zaten bundan rahatsızlık çıkıyorsa ve sıkıntı oluyorsa daha da fazlasını yapmak gerek.

Aynen aga Diyarbakır halkının suçu ne pkk ile Diyarbakır aynı değil ki ama ne yazık ki bazıları kendi ülkesinin şehirlerine karşı linç girişimini sürdürüyor

Çok büyük saçmalamış, bu nasıl bir terbiyesizliktir? Orada da Türk halkı var, olmasa bile insan var orada. Resmen ayrım yapar gibi, yaptığı hiç hoş bir şey değil.

TFF birşey yapmalı bu konu hakkında.

Diyarbakır'da yaşayan biri olarak söylüyorum ki bu hareketi sadece Diyarbakır maçında yapması bana mantıksız geldi. Her maçta yapılsa derim ki evet doğru bir şey...

Yukarıda da arkadaşların dediği gibi orada yaşayan 'insan'. Yıllardır bu ön yargı var. 1.5 milyon kişiye sahip bir şehirden bahsediyoruz. İçinde her türden insan var ve bana da mantıksız geldi.

Helal olsun Semih Şentürk. İstiklal Marşımızı ıslıklamışlar, Semih gol attıktan sonra PKK lehine sloganlar atmışlar adam da haklı olarak tavrını koymuş.

Yaptığı asker selamını Diyarbakır halkıyla niye bağdaştırıyorsunuz ki adamın tavrı halka değil PKK'ya..

Polyannacılığı bırakın bu kulüp zaten isminden kendini ve niyetini ele veriyor. İstiklal marşını da ıslıklıyorlar her maç. Asker selamı yaptı diye TFF işlem yapmalıymış. Asker selamını Nazi selamı olarak algılayanlar var aramızda.

Adamsın Semih! Sonuna kadar destekliyorum, amed denilen takımla Türk kulüplerimizin oynadığı her maç milli maçtır bizim nezlimizde. Saçmalıkmış, saygısızlıkmış. Asker selamı vermek ne zamandan beri saygısızlık oldu kimin ne haddine? Yakında aman amadle oynarken Türk bayrağı da çıkarılmasın diyecekler...

Adamsın Semih! Sonuna kadar destekliyorum, amed denilen takımla Türk kulüplerimizin oynadığı her maç milli maçtır bizim nezlimizde. Saçmalıkmış, saygısızlıkmış. Asker selamı vermek ne zamandan beri saygısızlık oldu kimin ne haddine? Yakında aman amadle oynarken Türk bayrağı da çıkarılmasın diyecekler...
Asker selamındaki amaç Diyarbakır halkına Diyarbakırı pkk şehri olarak görüyorlar buna karşı çıkıyoruz

Asker selamındaki amaç Diyarbakır halkına Diyarbakırı pkk şehri olarak görüyorlar buna karşı çıkıyoruz
Diyarbakır halkı PKK'ya tepki koymadığı sürece, bu maçlarda marşımızı ıslıkladığı sürece bu durum değişmez.

mardin_amed_51111331.jpg

Şu logoya ve isme sahip olan bir takıma atılan golden sonra yapılan harekettir ayrıca. Bunu tartışan vatansever değildir benim gözümde.

Amed nedir ayrıca ya? Amed diye TÜRK takımı mı olur? Amed dedikleri yer TÜRK'ün ili Diyar-ı Bekr'dir. Amed diyen vatan hainidir. Takımı da vatan hainidir.

Diyarbakır halkı PKK'ya tepki koymadığı sürece, bu maçlarda marşımızı ıslıkladığı sürece bu durum değişmez.

mardin_amed_51111331.jpg

Şu logoya ve isme sahip olan bir takıma atılan golden sonra yapılan harekettir ayrıca. Bunu tartışan vatansever değildir benim gözümde.

Amed nedir ayrıca ya? Amed diye TÜRK takımı mı olur? Amed dedikleri yer TÜRK'ün ili Diyar-ı Bekr'dir. Amed diyen vatan hainidir. Takımı da vatan hainidir.
Diyarbakır halkı gereken tepkiyi koyuyor onlar elli defa eyleme çağırdı kimse takmadı bile kendi sanatçıları bile pkkya tepki gösteriyor.

Haşa ne münasebet, Alice Harikalar Şehri demek istiyorlar orada bence! :)
http://m.haberler.com/secim/2015/diyarbakir-secim-sonuclari/
Çok yanlış düşünüyorsun Tolstoyevski.Diyarbakır şu hendek özyönetim tartışmalarından sonra pkkya hiç destek vermedi eylem yapın çağrılarını iiplemedi bile.Zaten tepkilerini o.bölgeden kaçarak gösteriyorlar :)

mardin_amed_51111331.jpg

Tepki koymadığı ne malum? Orada yaşayan 1,5 milyon insan var ve ben de o insanlardan biriyim. Neler olduğunun neler yaşandığının farkında mısın? Ne ben ne çevrem desteklemiyor mesela. Benim gibi binlerce de insan var.

Tepki koymadığı ne malum? Orada yaşayan 1,5 milyon insan var ve ben de o insanlardan biriyim. Neler olduğunun neler yaşandığının farkında mısın? Ne ben ne çevrem desteklemiyor mesela. Benim gibi binlerce de insan var.
İşte orada yaşayan insanın halini bilmiyorlar, orayı bilmiyorlar konuşuyorlar. Böyle birşey bilmeden konuşan insanlar yüzünden gelişemiyoruz.

mardin_amed_51111331.jpg

Ayrıca Diyarbakır halkının hendek ve özyönetim saçmalıklarına nasıl tepki gösterip polise askere nasıl dua ettiklerinin videoları var internette pkk eylem yapıın çağrısı yapıyor kimse iplemiyor bile

Bende yaşıyorum Diyarbakır da pkkyı desteklemiyorum.Binlerce insan var desteklemeyen oturduğun yerden ezbere yorum yapma :)

İşte orada yaşayan insanın halini bilmiyorlar, orayı bilmiyorlar konuşuyorlar. Böyle birşey bilmeden konuşan insanlar yüzünden gelişemiyoruz.
Pkk denen örgüt yüzünden neler ççekiyoruz bilinmeden tüm şehri pkklıymış gibi gösteriyorlar.Halk tehdit ediliyor ama ona rağmen boyun eğmiyor

Ayrıca Diyarbakır halkının hendek ve özyönetim saçmalıklarına nasıl tepki gösterip polise askere nasıl dua ettiklerinin videoları var internette pkk eylem yapıın çağrısı yapıyor kimse iplemiyor bile

Bende yaşıyorum Diyarbakır da pkkyı desteklemiyorum.Binlerce insan var desteklemeyen oturduğun yerden ezbere yorum yapma :)
Bunu tartışan vatan hainiymiş gözünde @ozgur2113 :F Sen kimsin ya? Allah kimleri gösteriyor ya sabır ya sabır. :D Ona kalmış Amed ne demek, o ne demek sanki. :D Tunceli'ye de Dersim denir, oranın halkı o ismi benimsemiştir. Yani bunu bilmek gerekiyor mu, kafa meselesi mi anlamıyorum.

Bunu tartışan vatan hainiymiş gözünde @ozgur2113 :F Sen kimsin ya? Allah kimleri gösteriyor ya sabır ya sabır. :D Ona kalmış Amed ne demek, o ne demek sanki. :D Tunceli'ye de Dersim denir, oranın halkı o ismi benimsemiştir. Yani bunu bilmek gerekiyor mu, kafa meselesi mi anlamıyorum.
Çok doğru dedin. Keşke herkes senin gibi olsa. @Maskeli Fedai de anlatıyor işte. Burada yaşayan her insana aynı gözle muamele yapılıyor. Ama bilmiyorlar ki neyin ne olduğunu.

Pkk denen örgüt yüzünden neler ççekiyoruz bilinmeden tüm şehri pkklıymış gibi gösteriyorlar.Halk tehdit ediliyor ama ona rağmen boyun eğmiyor
Bu yıl Tunceli'ye giderken neler çektiğimi ben biliyorum. Şehit olayları sebebiyle doğu ve güneydoğuya giden otobüsleri taşlıyorlar, insanları öldürmeye kalkıyorlardı. Bunlar insan mıdır? PKK'lılar sebebiyle tüm Doğu ve Güneydoğu halkı terörist damgası yiyor.

Amed Diyarbakırın eski ismidir pkklılar Amed diyor diyekim Amed dese vatan haini ilan etmek nasıl birşey anlamadım.

Çok doğru dedin. Keşke herkes senin gibi olsa. @Maskeli Fedai de anlatıyor işte. Burada yaşayan her insana aynı gözle muamele yapılıyor. Ama bilmiyorlar ki neyin ne olduğunu.
Ne yazık ki forumda bile böyle insanlar var Allah akıl fikir ihsan etsin.Güzel şehrimizin hepsini pkk ilan ettiler ne diyebiliriz ki