Selin Şekerci "Rengarenk"in Kadrosundan Çıkarıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
ATV'de yayınlanan "Rengarenk" dizisinde bir şok haber daha!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği dizinin kadrosundan Kaan Taşaner, Merve Oflaz ve Ferdi Sancar ayrılmıştı. Dizinin kadın başrol oyuncusu Selin Şekerci'nin Twitter'da Fenerbahçe ile Emine Erdoğan hakkında attığı tweetler oyuncunun başını yaktı. Büyük tepki toplayan Selin Şekerci, dizinin kadrosundan çıkarıldı.

Dizinin akıbeti ise merak ediliyor.

Ayağını denk alıcaksın artist artist konuşmucaksın 🙂

Selin Şekerci'yi severim attığı twitin gereksiz yere çok ciddiye alındığını düşünüyorum gereksiz lince uğradı.

La ben de Fenerbahçeliyim de neyini abarttilar bu kadar? Oyuncuların siyasete girmesini doğru bulmuyorum, her ne kadar ona hak versem de oyuncular siyasetten uzak kalmalı. Ülkemiz maalesef hassas dönemlerden geçiyor ve kışkırtıcı gelebiliyor.

Çıkarılması yanlış karar, umarım yapımcı yeniden düsünür diyecem de Aile İsindeki oyuncuyu da NTC Medya yollamisti. Selin de bir daha ATV ile çalışmasın.

Resmi açıklama gelmeden inanmak istemiyorum.
Böyle saçma bir sebepten dolayı işsiz bırakılması saçma çünkü.

Umarım sosyal medyanın galeyanıdır.

Fenerle olan tweeti gördüm bişey dememiş de E.E ile alakalı ne demiş? Geçmiş tweetler mi kariştirilmiş? Dizi bitmeli bence
aldiği reytingler ortada:/

Dizi zaten Selin Şekerci'nin üzerine kurulu ee nasıl devam edecek? Bitse daha iyiymiş.

NTC Medya kadar vizyonsuz ve saçma bir yapım şirketi görmedim. Daha önce Füsun Demirel'i haksız yere Aile İşi'nin kadrosundan çıkardılar dizi ondan sonra bir daha eskisi gibi olmadı. Şimdi de başrolün işine saçma sapan bir nedenden dolayı son vererek bir yere gidebileceklerini sanıyorlar. Ben oyuncu olsam böyle bir firmayla asla çalışmazdım rezilliğe bak.

Son düzenleme:
Ona değil lo 2 yıl önce emine erdoğan için attığı şeyden dolayı çıkarılmış ta iyi de olmuş Selincim için.İnşallah iyi bir diziyle döner

2 yıl önceki şey yüzünden çıkarılmasıda ayrı şey .ss

Bu işte bir iş var.. kızın 2yil önce yazdığı seviyesizlikler yeni mi görüldü yanı.. Gezi döneminde cemaatin gazına gelen bütün solcular geçinen sanatçılar böyle twitler atti yada atmak zorunda bırakıldı ajansları tarafından..

Dizinin reytingi düşünce ntc medya böyle şeyler çok olmaya başladı.. Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor

Birincisi, dizinin reytingleri zaten çok parlak değil, Selin Şekerci çıkarsa kesin biter diye düşünüyorum.

İkincisi, Fenerbahçe ile ilgili attığı tweet kendisini işinden edecek derecede ağır değil bana göre. Sosyal medyanın abartması gibi duruyor biraz.

Üçüncüsü, Zaten ne söylemiş olursa olsun Twitter hesabında yazdıkları kendini ilgilendirir diye düşünüyorum.

NTC Medya çok bozdu çok. İyi ki Sedef'im kurtarmış kendini de bu saçma yapımla işim yok

Son tweet haricinde neyden bahsettiğini bile anlamamiştim
Fena yerden vurmuş fenerliler. Hayır dizi atvde başlayacapı zaman neden gün yüzüne cıkmadı?
Bu reyting düşünce döndürülen bir oyun gibi ya yapımcı dizi bir kaç bölüm daha sürsun bak kovduk yada sanatçının menejeri reklam amaçlı diziden bizi kovdular Reyting düştü demek için yapılmış

At deki bütün dizilerde arasan bundan beterlerini söyleyen çok kişi bulunur

Yine araya Sedef'i soktu inanamıyorum.
Çünkü hala Emrah'la partner olacağını yazıyor bazı siteler. Ama ben Sedef'in yakın çevresine sormuştum ve kendisinin projeden haberi bile yok başka işlere bakıyor demişlerdi

Birden aklıma o geldi

Resmi açıklama falan geldi mi? Ben baya uğraştım ama doğrulatmadan açtım. Her an açıklama falan gelir diye bekletemedim yani.
Yok işte gelmedi, ben de ilk mesajımda onu belirttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...