Selin Şekerci 'Benimle Söyle'ye Konuk Oluyor! | 4 Temmuz

Sona kalan isimler baya iyi, izlersin müsait olursan. Geçen hafta 1.54, 1.66 ve 1.57 almış. :(
İzlerim de oranları gerçekten ilk zamanki gibi ocaktaki ilk zaman bence de devam etmez artık aslında çok iyiydi de kıymeti bilinmedi olmadı ileriki zamanlarda youtubedan artık

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İzlerim de oranları gerçekten ilk zamanki gibi ocaktaki ilk zaman bence de devam etmez artık aslında çok iyiydi de kıymeti bilinmedi olmadı ileriki zamanlarda youtubedan artık

Ocak'ta başlamak yerine Haziran'da başlasaydı keşke... Ara verince kopukluk oldu.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Keşke alsaydı da gerçekten anladım ki laf atmak gibi olmasın ama çoğu insan kaliteden anlamıyor daha kavgalı bir şey olsa 3+ garantiydi :(

Entrika, kavga olsa 5 reyting garanti.. TV izleyenler öyle şeyler istiyor zaten... Ama bu programın izlenmemesi cidden üzücü ve bazılarının kaliteden anlamadığını belirtiyor. :(

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Entrika, kavga olsa 5 reyting garanti.. TV izleyenler öyle şeyler istiyor zaten... Ama bu programın izlenmemesi cidden üzücü ve bazılarının kaliteden anlamadığını belirtiyor. :(
Bazı desek az kalır napalım yani bana göre O Ses den bile güzel bir programdı reyting kurbanı oldu

• Beğendim
Bazı desek az kalır napalım yani bana göre O Ses den bile güzel bir programdı reyting kurbanı oldu

Geçen sezon da 13 bölüm sürmüştü, bu sezon da 13 bölüm sürecek. Sanırım öyle planlandı, ama reytingleri iyi olsa kesinlikle yeni bir sezonu olurdu. :(

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Geçen sezon da 13 bölüm sürmüştü, bu sezon da 13 bölüm sürecek. Sanırım öyle planlandı, ama reytingleri iyi olsa kesinlikle yeni bir sezonu olurdu. :(
Evet onu biliyorum
Zaten onlar da istiyordu gibime geliyor ama bu reytinglerden sonra istekleri kaçmıştır insanların

• Beğendim
Evet yani 100 kişiyi bul bir araya topla enstrüman çalanlar mı dersin gele gele 1.50 civarı reyting yazık oldu ilk başladığından hevesliydim

Programın adını ilk duyduğumdan beri merak ettim, izledim... 100 kişi içerisinde önemli isimler de var, ama karşılığı 1.5 reytingmiş.