Olm Emre konuğunda resmini koysana
5 dakika sonra konuyu düzenleyince düzenlendi yazıyor, sevmiyorum o yazıyı abi. Böyle iyi.
İzlerim de oranları gerçekten ilk zamanki gibi ocaktaki ilk zaman bence de devam etmez artık aslında çok iyiydi de kıymeti bilinmedi olmadı ileriki zamanlarda youtubedan artıkSona kalan isimler baya iyi, izlersin müsait olursan. Geçen hafta 1.54, 1.66 ve 1.57 almış.
İzlerim de oranları gerçekten ilk zamanki gibi ocaktaki ilk zaman bence de devam etmez artık aslında çok iyiydi de kıymeti bilinmedi olmadı ileriki zamanlarda youtubedan artık
Aynen kopukluk oldu ama bir de bu ara izleme oranları da düşük onu da hesaba katmak gerekOcak'ta başlamak yerine Haziran'da başlasaydı keşke... Ara verince kopukluk oldu.
Aynen kopukluk oldu ama bir de bu ara izleme oranları da düşük onu da hesaba katmak gerek
Keşke alsaydı da gerçekten anladım ki laf atmak gibi olmasın ama çoğu insan kaliteden anlamıyor daha kavgalı bir şey olsa 3+ garantiydiİzlenme oranları düşük ama, Survivor dışında izlenen bir yapım yok. En azından 2+ oran alsaydı keşke.
Keşke alsaydı da gerçekten anladım ki laf atmak gibi olmasın ama çoğu insan kaliteden anlamıyor daha kavgalı bir şey olsa 3+ garantiydi
Senın bu yorumunu birçok insan yaptı çevremde.Entrika, kavga olsa 5 reyting garanti.. TV izleyenler öyle şeyler istiyor zaten... Ama bu programın izlenmemesi cidden üzücü ve bazılarının kaliteden anlamadığını belirtiyor.
5 Temmuz olm..Çok önemli günNasıl yani abi?
5 Temmuz olm..Çok önemli gün
Finalde şöyle zirvede birini konuk etseler keşke.
Bazı desek az kalır napalım yani bana göre O Ses den bile güzel bir programdı reyting kurbanı olduEntrika, kavga olsa 5 reyting garanti.. TV izleyenler öyle şeyler istiyor zaten... Ama bu programın izlenmemesi cidden üzücü ve bazılarının kaliteden anlamadığını belirtiyor.
Bazı desek az kalır napalım yani bana göre O Ses den bile güzel bir programdı reyting kurbanı oldu
Evet onu biliyorumGeçen sezon da 13 bölüm sürmüştü, bu sezon da 13 bölüm sürecek. Sanırım öyle planlandı, ama reytingleri iyi olsa kesinlikle yeni bir sezonu olurdu.
Evet onu biliyorum
Zaten onlar da istiyordu gibime geliyor ama bu reytinglerden sonra istekleri kaçmıştır insanların
Evet yani 100 kişiyi bul bir araya topla enstrüman çalanlar mı dersin gele gele 1.50 civarı reyting yazık oldu ilk başladığından hevesliydimEmeklerinin karşılığını alamıyorlar, kim olsa istemez.
Evet yani 100 kişiyi bul bir araya topla enstrüman çalanlar mı dersin gele gele 1.50 civarı reyting yazık oldu ilk başladığından hevesliydim
Ben de öyleydi ilk bölümünü heyecanla izledim dedigin gibi önemli isimler de var ama alabildiği 1.5 ama O Ses dedinmi en az 5 reytingi varProgramın adını ilk duyduğumdan beri merak ettim, izledim... 100 kişi içerisinde önemli isimler de var, ama karşılığı 1.5 reytingmiş.