Selena Gomez | Same Old Love (Yeni)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Selena Gomez | Same Old Love (Yeni)

selena-same-old-love_760x440-150x150.jpg

Selena Gomez yeni albümü Revival ile ses getirmeye devam ediyor.

İlk klibi Good For You ile oldukça beğenilen Gomez 2. single için Same Old You şarkısını seçti. Yeni neslin en çok gündemde olan isimlerinden Selena Gomez Revival albümü ile ilgili eleştirmenlerden oldukça iyi yorumlar alıyor.

Gomez yeni klibini 22 Eylül'de itunes'e yükledi ve 2 hafta kadar sonra Vevo'ya yükledi. 2. haftasında Same Old Love'ın izlenme sayısı ise 12 Milyon oldu.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ilk çıktığı gün izledim klipi ama bu şarkiya olmamış maalesef.
Şarki müthiş ama, audio videosunun konusunu açmiştim forumda zaten. :D

Şarkı bencede güzel ama klibe anlam vermekte kesinlike zorlandım yinede Selena farklıydı. O kadarda batmadı gözüme.:D
Görmedim.:( Zaten klip konusu bu.:A

Klibi sonuna kadar izlemeye dayanamadım. Düşün yani. Bildiğin Taylor Swift - Wildest Dreams klibinin hikayesini anlatmış. Niye izlediğim klibi bir kez daha izleyeyim dedim ve izlemedim. :T:

Klibi sonuna kadar izlemeye dayanamadım. Düşün yani. Bildiğin Taylor Swift - Wildest Dreams klibinin hikayesini anlatmış. Niye izlediğim klibi bir kez daha izleyeyim dedim ve izlemedim. :T:

Ayy sen pis pis eleştir zaten hep.:A
Şarkı çok basit ama güzel olmuş. Revival'ın olmuş şarkısı.:Z

Eleştirmiyorum. Sadece doğruları söylüyorum. Hıh. :ppp:

Revival dedin de aklıma albüm fotoğrafı geldi. Kusacağım sanırım. :(

Kıskançlıktan çatlıcan.:F Tamam Miley daha iyi ama Selena'nın ideri var.:A Albüm kapağıda gayet hoş olmuş. Pek kaliteli değil ama farklı bir Selena beklentileri oluşturdu.:Z

Kıskançlıktan çatlıcan.:F Tamam Miley daha iyi ama Selena'nın ideri var.:A Albüm kapağıda gayet hoş olmuş. Pek kaliteli değil ama farklı bir Selena beklentileri oluşturdu.:Z
Albüm kapağına o kadar shop yapılmış ki 6 parmağı var gibi gözüküyor. Onun neyini kıskanacam. :F:F

Selena'nın sadece 1-2 şarkısını dinlerim, beni oraya yazmayı reva görenlere selam olsun. :D

Öncelikle şarkının girişinden beri şöyle 2. dakikaya kadar tam dinlenesi buldum fakat çok uzun ve gıcık bir hal oluyor 2.5 dakikada bıraktım. Napsam editleyip bir daha mı dinliyim bilemedim. :D

Selena'nın sadece 1-2 şarkısını dinlerim, beni oraya yazmayı reva görenlere selam olsun. :D

Öncelikle şarkının girişinden beri şöyle 2. dakikaya kadar tam dinlenesi buldum fakat çok uzun ve gıcık bir hal oluyor 2.5 dakikada bıraktım. Napsam editleyip bir daha mı dinliyim bilemedim. :D

Şarkı bence güzel ama şu kalın ses vardı bir yerde orası fazla çakma olmuş.:F
Gayet hoş ve basit bir şarkı.

Ayrıca lutfedip etiketledim seni. Kıymetini bil.:A

Şarkıyı sevdim, melodisi hoş geldi kulağıma. Genelde bu kızın şarkıları hoşuma gitmezdi şaşırdım :X

Şarkı gün getikçe daha bir hoş hal alıyor bende.:D İlk iTunes yerine Vevo'ya yüklese şuan 100m olurdu.:D

3 hafta 23m olmuş.