fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı.
Onu da bırakır.
fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı.
Onu da bırakır.
Hiç yakışmazlar.Show Tv'den bir çok dizi gelecek , Star Tv'de öyle diğer kanallarda muhakkak yapar.Oyuncu kalmadı desek yeridir belkideKesin oynayacak
Atv'nin yeni dizisi Cansel Elçin ile çift olur belki.
Niyeymiş o. 😱Hiç yakışmazlar.
Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.fark etmez cnm selen için söylediklerime katılıyorum yinede 🙂🙂🙂
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.Niyeymiş o. 😱
Belki Doktorlar 2 yada Acil Servis
Buraya yazıyorum yeni dizisi haberi çıkacak kısa süreye.
Ekranda olmayacak iyi haber.Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.Bir röportajında karakterin gidişatını beğenmediğim için ayrılmak istedim diyordu.
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.
erkekler kovulduğunu itiraf edebilirler ama bunu itiraf edebilicek bir kadın yer yüzünde şuan bulunmuyor oyüzden onun ne dediği beni ilgilendirmiyor vlla 🙂🙂🙂Selen aynı yapım şirketiyle 3 sezon Avrupa Avrupa dizisinde çalıştı. Yapımcıyla arası iyiydi senaristlerle sorun yaşamış.Bir röportajında karakterin gidişatını beğenmediğim için ayrılmak istedim diyordu.
Çıkmaz çünkü Almanya'da film çekecekmiş.
Ne var sanki kovuldum demekte.erkekler kovulduğunu itiraf edebilirler ama bunu itiraf edebilicek bir kadın yer yüzünde şuan bulunmuyor oyüzden onun ne dediği beni ilgilendirmiyor vlla 🙂🙂🙂
demez cnm demezzz öldürsen yine demezNe var sanki kovuldum demekte.
Gördüğüne göre oluyor.hala haber oluyor mu bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?