Selda Alkor 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Neden Ayrıldı?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,673
Puanı
1,060
1578071356130.png

Usta oyuncu Selda Alkor'dan diziden neden ayrıldığına dair açıklama geldi!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu ve Hakan Karsak'ın yer aldığı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 153. bölümünde diziye veda eden Alkor diziden ayrılmasıyla alakalı şunları söyledi: ''Böyle vurdulu kırdılı sahneler bana göre değil. Güzel bir set ortamı var, oturmuş bir dizi ama 13 bölüm bana yeter.'' dedi.

Bu mafya dizisi de bir değişik silah çatışma baya var bunlar kötü örnek olmaz çocuğa ama içki kötü örnek olur. RTÜK algısı bu. :))

Koca koca adamlar oturmuş bir masanın etrafında çay içiyorlar durmadan, ama içki günah silah serbest doğru :)))

• Beğendim
Reactions: alperuz
5.sezonda dizi galiba? hiç mi tv izlemedin teyzem? Dizi atv'de olunca Asmalı Konak gibi bir proje mi sandın da atladın diziye:A

Saçmalamış net. O zaman baştan dizide olmayacaktın

Geçirdiği estetik operasyonlardan dolayı dublajlı oynuyordu, izleyici ayrılmasına sevindi bile. Ayrıca vurdulu kırdılı dediği dizide Sabina Toziya 5 sezondur oynuyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961