Selam

Bende geleli 1 ay oldu, sana tavsiyem forumdaki etkinliklere katılman ve 1 hafta boyunca her gün gir bırakamazsın. Umarım kalıcı olursun ve hoşgeldin

hoşgeldin mustafa foruma benim adımda melek😉

@Mustafa K @HachiKo ile ne çok benzerlikleriniz var öyle ikinizin de adı Mustafa, ikiniz de Bulgaristan'da yaşıyorsunuz, izlediğiniz programlar da aynı bu kadar tesadüf olabilir mi ya.

Bende geleli 1 ay oldu, sana tavsiyem forumdaki etkinliklere katılman ve 1 hafta boyunca her gün gir bırakamazsın. Umarım kalıcı olursun ve hoşgeldin
Hosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?
hoşgeldin mustafa foruma benim adımda melek😉
Hosbuldum Melek

@Mustafa K @HachiKo ile ne çok benzerlikleriniz var öyle ikinizin de adı Mustafa, ikiniz de Bulgaristan'da yaşıyorsunuz, izlediğiniz programlar da aynı bu kadar tesadüf olabilir mi ya.
Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁

Hosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?

Hosbuldum Melek

Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁
Şüphelenmedim değil hani avatarındaki köpek de HachiKo filminden değil mi

Hoşgeldin Mustafa @Bully nin dediği gibi çok benziyoruz birbirimize izlediğimiz şeyler bile nerdeyse aynı
ben Razgradtanım sen?

Hosgeldin, iyi forumlar

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi