DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,376
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Hosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?Bende geleli 1 ay oldu, sana tavsiyem forumdaki etkinliklere katılman ve 1 hafta boyunca her gün gir bırakamazsın. Umarım kalıcı olursun ve hoşgeldin![]()
Hosbuldum Melekhoşgeldin mustafa foruma benim adımda melek😉
Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁@Mustafa K @HachiKo ile ne çok benzerlikleriniz var öyle ikinizin de adı Mustafa, ikiniz de Bulgaristan'da yaşıyorsunuz, izlediğiniz programlar da aynı bu kadar tesadüf olabilir mi ya.![]()
Adım OrhanHosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?
Şüphelenmedim değil hani avatarındaki köpek de HachiKo filminden değil miHosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?
Hosbuldum Melek
Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁
Avatarimdaki kopek Mari ve yavrularinin hikayesi filminden, henuz hachiko filmini izlemedim ama hikayesini biliyorumŞüphelenmedim değil hani avatarındaki köpek de HachiKo filminden değil mi![]()
memnun oldum OrhanAdım Orhan![]()
Bu arada kaç yaşındasın?🙂 Bende memnun oldumAvatarimdaki kopek Mari ve yavrularinin hikayesi filminden, henuz hachiko filmini izlemedim ama hikayesini biliyorum
memnun oldum Orhan![]()
yasim 17Bu arada kaç yaşındasın?🙂 Bende memnun oldum
Memnun oldum tekrar, kalıcı olursun umarımyasim 17
Hosbuldum adasiz o zaman. Ben Kircali denimHoşgeldin Mustafa @Bully nin dediği gibi çok benziyoruz birbirimize izlediğimiz şeyler bile nerdeyse aynıben Razgradtanım sen?
Hosbuldum OzanHoşgeldin, forumun yurtdışı nüfusu artmaya devam ediyor.![]()
Hosbulduk, senin adin ne?Hoşgeldin![]()
HosbuldukHosgeldin, iyi forumlar
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre benim adimHosbuldukben herkesin adini sorarim da tanisirken senin ki nasil?