Selam

Bende geleli 1 ay oldu, sana tavsiyem forumdaki etkinliklere katılman ve 1 hafta boyunca her gün gir bırakamazsın. Umarım kalıcı olursun ve hoşgeldin:)

@Mustafa K @HachiKo ile ne çok benzerlikleriniz var öyle ikinizin de adı Mustafa, ikiniz de Bulgaristan'da yaşıyorsunuz, izlediğiniz programlar da aynı bu kadar tesadüf olabilir mi ya. :D

Bende geleli 1 ay oldu, sana tavsiyem forumdaki etkinliklere katılman ve 1 hafta boyunca her gün gir bırakamazsın. Umarım kalıcı olursun ve hoşgeldin:)
Hosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?
hoşgeldin mustafa foruma benim adımda melek😉
Hosbuldum Melek :)
@Mustafa K @HachiKo ile ne çok benzerlikleriniz var öyle ikinizin de adı Mustafa, ikiniz de Bulgaristan'da yaşıyorsunuz, izlediğiniz programlar da aynı bu kadar tesadüf olabilir mi ya. :D
Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁

Hosbuldum, bakalim belki katilirim. Senin adin ne?

Hosbuldum Melek :)

Dogru diyosun Kaan benzer yanlarimiz cok yani uye olmadan az biraz yorumlar falan okudum ama emin ol ben o degilim yani hesabim sahte degil bunu demek istedin herhalde. 🙁
Şüphelenmedim değil hani avatarındaki köpek de HachiKo filminden değil mi :D

Hoşgeldin Mustafa @Bully nin dediği gibi çok benziyoruz birbirimize izlediğimiz şeyler bile nerdeyse aynı :D ben Razgradtanım sen?

Hosgeldin, iyi forumlar :)

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,477
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto