Zaten disladilar beni.S
Sen aldırma bu şer grubuna.
Zaten disladilar beni.S
Sen aldırma bu şer grubuna.
Kendileri kaybeder.Zaten disladilar beni.
Kaybetmeye başladı bile...Kendileri kaybeder.
Beter olsunlar.Kaybetmeye başladı bile...
Arsız çünkü.Dayak yemeye doyamadi muptezel @xemrexxx
Verdiğim sözü tutarım rahat ol.Sana hiç güvenmiyorum
Serhat bana söz verdi o başkalarına benzemez.Yanılıyor muyum ?
Senaryo danışmanı Gülseren Budayıcıoğlu, sanmaları gayet normal.Başta yapmaları gereken PR'ı şimdi yapıyorlar. Diziyi Kızılcık Şerbetine rakip çıktı diyen mi dersin, Gülseren Buğdaycıoğlu senaryosu sanan mı dersin, Merve Dizdar sebepli protesto eden mi dersin, ne ararsan var.
Ömer Dizisinin hikayesi Gülseren Hanıma ait olmasa da Senaryo danışmanlığını Gülseren Budayıcıoğlu yapıyorBaşta yapmaları gereken PR'ı şimdi yapıyorlar. Diziyi Kızılcık Şerbetine rakip çıktı diyen mi dersin, Gülseren Buğdaycıoğlu senaryosu sanan mı dersin, Merve Dizdar sebepli protesto eden mi dersin, ne ararsan var.
Pek onluk iş değildi bence. Keşke başkası olsaydı. Dram sahnelerinin geldiği yer belli oldu. Merve Dizdar'ın karakterinin babasıyla konuştuğu sahne mesela.Ömer Dizisinin hikayesi Gülseren Hanıma ait olmasa da Senaryo danışmanlığını Gülseren Budayıcıoğlu yapıyor
Afra sultanımın dizisini can-ı gönülden destekliyorum. Aldığı her bir reyting helali hoş olsun sultanıma...Valla ben diziyi izlesin izlemesin izleseler Afra için izleyecek birkaç kişi tanıyorum.
@batuhankaralar @Sherlock @MEnes @MasacRE @12.Adam @Maskeli Fedai @xemrexxx
İzle de destekle , lafta kalmasın...Afra sultanımın dizisini can-ı gönülden destekliyorum. Aldığı her bir reyting helali hoş olsun sultanıma...
Ben uzaktan destekliyorum sultanımıİzle de destekle , lafta kalmasın...